Caută
Close this search box.

Comunicat de presă – Conferinţa de prezentare a antreprenorilor din regiunea Sud-Vest Oltenia

ADRA POSDRU conferinta lansare 2Joi 23 Iulie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România și partenerii săi: S.C. R4 Consultanță și Formare Profesională SRL, Asociația Respiro, Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională, organizează Conferinţa de prezentare a antreprenorilor în cadrul proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”.

Evenimentul va avea loc între orele 10 00 -15 00 la Craiova – Hotel Plaza, str. Arieș nr. 16.

Evenimentul își propune să prezinte și să promoveze antreprenorii și firmele înființate în cadrul proiectului în regiunea Sud-Vest Oltenia. La conferinţă sunt invitaţi antreprenori, beneficiari, reprezentanţi ai firmelor, organizații ale antreprenorilor, instituțiilor publice, ai presei cât şi ai partenerilor din proiect.

Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” se desfăşoară în perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” îşi propune să contribuie prin activitățile sale la promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov și crearea a minim 80 de noi locuri de muncă.

Persoane de contact:
– Daniela Dorcea, Manager proiect: 0752 199 471, daniela.dorcea@r4consultanta.ro;
– Dana Calendatu, Expert Informare și Publicitate: 0721 080 234, stepbystepinbusiness@gmail.com;

Mai multe informații găsiți accesând site-ul: www.step-by-step-in-business.ro

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate