Caută
Close this search box.

In memoriam, Filip Cristian

Echipa ADRA România a primit cu tristețe vestea morții lui Filip Cristian. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită de familia Filip și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere în aceste momente grele.

”Prin intermediul ADRA România, doresc să mulțumesc tuturor susținătorilor din toți acești ani pentru ce ați făcut pentru Cristian și pentru noi. Pe unii îi cunosc pe alți nu. Ați fost alături de fiul nostru și ați răspuns întotdeauna cu promptitudine cererii de ajutor. Vă mulțumim din suflet că ați înțeles mesajul nostru, pentru că ne-ați înțeles. Am luptat cât am putut. În acest moment greu, familia noastră își exprimă mulțumirea încă o dată pentru ceea ce ați făcut pentru băiatul nostru. Atât eu, cât și Cristian atât de mult ne-am dorit și am sperat să revenim în cadrul unei emisiuni ADRA la Speranța TV și să vă mulțumim, însă acum Cristian nu mai este. Este un moment nespus de greu pentru familia mea” a declarat Nicolae Filip, tatăl lui Cristian Filip.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat alături de ADRA România în susținerea financiară a intervențiilor medicale pentru Cristian.

Ceremonia de înmormântare va avea loc duminică, 28 Ianuarie 2018, ora 12:00, în orașul Brăila, județul Brăila, la Cimitirul Sfântul Constantin.

ADRA România

http://www.sperantatv.ro/web/din-toata-inima-filip-cristian-are-nevoie-de-ajutor-emanuel-chiru-nicu-filip-andrei-bogdan-13-02-2016/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate