Caută
Close this search box.

La mulți ani 2016!

În numele echipei ADRA România vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA la ceas aniversar, un călduros LA MULȚI ANI și în 2016!

Permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, în diferite locuri, au pus umărul și au coordonat atât de frumos proiectele. Ei sunt parte a echipei ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România”. Este munca lor, iar realizările nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă mulțumi pentru tot ceea ce am putut să facem împreună până acum. Suntem aici pentru a vă dori ce este mai bun și mai frumos pentru zilele acestea.

Anul acesta ați urmărit zeci de emisiuni. Ne-am străduit să aducem înaintea dumneavoastră povești de viață alese cu grijă. Nu spunem că aceste povești de viață au fost impresionante, nemaipomenite, cele mai emoționante, imposibil de imaginat în unele situații, șocante chiar. Spunem doar că, am încercat să aducem în fața dvs nu numai o realitate crudă, realitate pe care de multe ori oamenii o tratează cu indiferență, ci am încercat să aducem în fața dvs și soluții reale și implicarea efectivă. Am dorit tare mult să-i facem pe acești oameni fericiți și să le redăm demnitatea. Ne-am asumat ținta aceasta și am atins-o și cu sprijinul dumneavoastră.

Privind în trecut, ați făcut cunoștință cu o parte din beneficiarii proiectelor pe care ADRA România și le asumă și le recomandă. Am prezentat nevoile beneficiarilor pentru a fi o voce, vocea lor și… nu numai: pentru a le întinde o mână de ajutor și lucrul acesta l-am făcut împreună. Anul acesta am trăit atât de multe clipe frumoase împreună cu dumneavoastră.

Nu ne este greu să ne dăm seama de faptul că ați fi avut suficiente motive ca să stați cu mâinile în sân. Știm lucrul acesta! Însă nu ați făcut-o!

Ne amintim cu drag de momente în care, nu numai că v-ați împreunat mâinile împreună cu noi, dar v-ați deschis și brațele. Mai mult, ați întins o mână de ajutor zecilor de mii de beneficiari care și-au făcut cunoscute, uneori prin noi, nevoile, problemele sau suferințele lor. A fost bucuria noastră să vă simțim aproape, iată, 25 de ani. Da, 25 de ani! Un sfert de secol, ne-ați ajutat, ne-ați susținut și v-ați implicat, uneori, recunoaștem, mai mult decât ne-am fi așteptat.

Vă mulțumim pentru că ne primiți în casele dumneavoastră, vă mulțumim pentru că ne primiți în inima dumneavoastră! Pentru noi, lucrul aceasta însemnă atât de mult!

Privind spre viitor, putem spune că NU NE OPRIM AICI! Pentru vremea pe care o mai avem înainte, împreună credem că putem face mult mai mult într-un timp atât de scurt! Vă mulțumim pentru că, deși nu vă cerem și deși nu ne promiteți, veți fi lângă noi și ne veți ajuta să lucrăm cu mult mai mult drag la ADRA România!

Vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA, la ceas aniversar, prețuirea noastră și răsplata de sus!

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Cu prețuire,

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate