Caută
Close this search box.

Metodologia de organizare a concursului de planuri în afaceri ”Step-By-Step in business” – ADRA România

ADRA POSDRU conferinta lansare 2Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România – beneficiarul (solicitantul) proiectului – având ca parteneri S.C. R4-Consultanța și Formare Profesională SRL, Asociația Respiro, Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională – CREFOP anunță publicarea

Metodologie_Concurs_Planuri_de_afaceri ADRA

pentru proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”.

Scopul proiectului constă în sporirea investițiilor în dezvoltarea antreprenoriatului, acesta fiind în concordanță cu Strategia Naționala pentru ocuparea forței de munca 2014-2020, în special în sectoare cu valoare adăugată.

ADRA POSDRU conferinta lansare 1Prezenta metodologie a concursului „Step by Step in business” determină cerințele față de participanți și lucrările prezentate la concurs, criteriile de selectare și evaluare, termenul de desfășurare al Concursului, modalitatea de evaluare a planurilor de afaceri și de stabilire a câștigătorilor, precum și modalitatea de acordare a ajutoarelor de minimis întreprinderilor nou înființate.

Prin proiectul “Step by step” – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile SV Oltenia și București-Ilfov, ID150254, finanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se dorește revitalizarea, dezvoltarea și implementarea antreprenorialului în regiunea SV Oltenia și București-Ilfov. Proiectul se încadrează în următoarele Politici si Strategii Europene: Strategia Europeană privind Ocuparea forței de muncă, în pachetul privind ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor, prin promovarea și sprijinirea ocupării pe cont propriu, dezvoltarea întreprinderilor sociale și înființarea de noi întreprinderi.

ADRA POSDRU conferinta lansare 4Obiectivul general al proiectului este promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov și crearea a minim 80 de noi locuri de muncă.

Înscrierile se fac depunând dosarul la una dintre locațiile de implementare ale proiectului, respectiv:

  • Centrul de sprijin pentru inițierea Afacerilor din regiunea Sud-Vest Oltenia, Craiova, Str. Dezrobirii nr. 18 , în zilele de marți , 6, 13 si 20 mai, în intervalul orar: 10:00 – 13:00 și 15:00-19:00; și în zilele de miercuri, 7, 14 si 21 mai, în intervalul orar 09:00-12:00 și 13:00-17:00;
  • Centrul de sprijin pentru inițierea Afacerilor din București, str. Doamnei nr. 3 , în zilele de marți și miercuri, în intervalul orar: 10:00 – 13:00;
  • Centrul pentru dezvoltarea profesionala a femeilor din București, str. Colței nr.44, et.3, zilnic de luni până vineri în intervalul orar: 14:00 – 18:00.

Fiecare plan de afaceri selectat va fi finanțat prin acordarea unei subvenții în cuantum de maxim 110.000 lei, subvenție care va face obiectul schemei de ajutor de minimis și care se va acorda în urma semnării unui acord de finanțare.

Mai multe informații găsiți accesând site-ul: www.step-by-step-in-business.ro

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate