Caută
Close this search box.

O fotografie de 1.000.000 EURO

Cel ce a făcut această fotografie este un OM, un OM care a donat pentru ADRA România un teren intravilan de 5.000 m2 în Zona Metropolitana București, proprietate echivalată de către bancă la suma de 1.000.000 EURO.

În fotografie se afla doamna notar public și Robert Georgescu, Director ADRA România care țin în mână actul autentic de donație. Terenul urmează să fie folosit conform scopului umanitar ADRA România: Slujim umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România mulțumește încă o dată donatorului, căruia îi respectăm anonimatul. Dumnealui, cel ce stă în spatele camerei de fotografiat, este încă o dovadă a faptului că atunci când exista o nevoie și Dumnezeu vrea să se întâmple ceva, trimite un OM ca să ajute: OMUL acesta se numește OMUL LUI DUMNEZEU.

Prețuirea noastră și răsplata de sus!

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate