Caută
Close this search box.

Perspective și Buget ADRA 2019

Duminică, 18 Noiembrie 2018, în campusul Universității Adventus din Cernica, Județul Ilfov, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România, în vederea evaluării activității organizației pentru anul în curs și a aprobării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019.

În cadrul întâlnirii, s-au validat deciziile Consiliului Director, proiectele ADRA 2018 – 2019, continuarea strategiei de comunicare, grila de salarizare, organigrama biroului central, organigrama regională, procentul de salarizare, bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 și perspectivele noi pentru perioada 2019 – 2021.

”Slujirea celor în nevoie prin ADRA România se dezvoltă de la an la an, strategia și eforturile fiind binecuvântate peste așteptări prin resurse umane, materiale și financiare. Implicarea în atât de multe acțiuni sociale reprezintă o recunoaștere a faptului că locul nostru trebuie să fie alături de cei sărmani. ADRA face o lucrare foarte bună: este în mijlocul oamenilor, descoperă nevoile lor și îi ajută în împlinirea acestora. Aceasta este chemarea noastră! Acțiunile ADRA, atât de necesare în contextual social actual, trebuie continuate și dezvoltate. Nu pot decât să-i felicit pe toți cei ce se alătură acestor inițiative și care doresc să susțină personal această lucrare de slujire a semenilor și în anul 2019” a declarat Aurel Neațu, Prim Vice-Președinte ADRA România.

”În fiecare an, ADRA România și-a dorit ca previziunile bugetare pentru anul următor să fie depășite, așa că a încercat să anticipeze reprezentativ și să abordeze strategic viitorul. Situațiile neașteptate de care suntem convinși că nu vor ezita să apară nu ne vor înspăimânta, ci, ca de fiecare dată, ne vor da imboldul de a merge mai departe, mai încrezători în implementarea tuturor proiectelor mari și îndrăznețe în acord cu numele pe care îl purtăm: Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor. Știm că nu este ușor, însă știm că ADRA România are o mulțime de sponsori, parteneri și voluntari care fac ca lucrul acesta să devină o realitate. Sunt atâția beneficiari care deja ne așteaptă. Vă mulțumim pentru susținerea trecută, prezentă și viitoare!” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

Proiectele ADRA România pentru anii 2018 – 2019 se încadrează în cele 5 direcții de acțiune ale Agenției: Dezvoltare economică, Educație și sănătate de bază, Lupta împotriva violenței în familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale și Asistarea categoriilor sociale defavorizate.

Dintre toate proiectele desfășurate, proiectul ADRA ”Vreau la școală!” se remarcă printr-un număr mare de înscrieri de la an la an. Un număr de 337 de copii cu rezultate remarcabile la învățătură au fost aprobați pentru a fi susținuți prin acest proiect în anul școlar 2018-2019. Proiectul ADRA ”Vreau la școală!” dorește să susțină copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile.

”Analiza detaliată a activității ADRA România a arătat încă odată că bunătățile lui Dumnezeu nu sunt la capăt, ci se reînnoiesc permanent. Astfel, multitudinea de direcții de dezvoltare și sutele, chiar miile de beneficiari ai ADRA vorbesc despre viziunea și determinarea echipei de a împlini misiunea asumată: de a schimba vieți. Crescând permanent prin binecuvântarea divină, ADRA România demonstrează interes pentru nevoile semenilor și capacitatea de mobilizare a resurselor interne și externe pentru slujirea diferitelor categorii de beneficiari. Bugetul votat pentru anul 2019 ridică ștacheta pentru întreaga echipă și lansează noi oportunități prin care cei în nevoie să fie ajutați” a declarat Dorin Albu, Membru BOARD ADRA România.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în 139 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

 

ADRA România

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate