Caută
Close this search box.

Susține ADRA România pentru a câștiga o finanțare Raiffeisen Bank pentru proiectul ”Vreau la Școală și-n 2014!”

logoÎn competiția inițiată pentru a patra oară consecutiv de către Banca Raiffeisen pentru finanțarea unor proiecte propuse de ONG-uri în mai multe domenii de interes pentru comunitate, ADRA România a intrat din nou în faza finală prin proiectul ”Vreau la școală și-n 2014!” prin care sunt susținuți la școală copiii săraci, dar buni la învățătură.

Este binecunoscut faptul că această organizație a fost finanțată doi ani consecutiv de către Raiffeisen Bank, iar rezultatele obținute și buna colaborare fac acest proiect să fie din nou în topul preferințelor aplicantului. Prin această inițiativă, 50 de copii din medii defavorizate, selectați de ADRA România, amenințați permanent de abandon școlar din cauza sărăciei, sunt ajutați prin diferite mijloace să depășească dificultățile materiale și culturale și să promoveze cu succes un nou an școlar.

Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”, aflat la cea de-a patra ediție, este primul de acest gen de pe piața bancară românească. Programul reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în comunitățile în care Raiffeisen Bank S.A. își desfășoară activitatea. Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România, printre care se află și ADRA, să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătățirea nivelului de trai din România.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

 1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant!
 2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
 3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
 4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”.
 5. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2014” de la ADRA România și votează în partea dreaptă a textului.
 6. Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
 7. Trimite această informație prietenilor tăi!

121 de răspunsuri

  1. vreau ca ADRA sa castige finantarea pt proiectul vreau la scoala
   Dumnezeu sa fie cu voi si cu acei copii

 1. Votez cu drag proiectul ”Vreau la scoala” si Domnul sa ii binecuvanteze si pe sustinatorii acestui proiect dar si pe beneficiarii lui,

 2. Sustin acest proiect sunt adventist de ziua a 7 a din jud.Bacau,orasul Onesti si vreau sa zic ca iubesc acest proiect ,,vreau la scoala”
  Domnul sa va binecuvinteze in toate Amin

 3. Doresc sa vin si eu in sprijinul ADRA România care a intrat în faza finală cu proiectul ”Vreau la școală și-n 2014!”, prin care sunt susținuți la școală copiii săraci, dar buni la învățătură.

  1. „Vreau la scoala” este un poiect minunat! Votez pentru ADRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate