Caută
Close this search box.

Susține ADRA România pentru a câștiga o finanțare Raiffeisen Bank pentru proiectul ”Vreau la Școală și-n 2016!

raiffeisen-comunitati

În competiția inițiată de către Raiffeisen Bank pentru finanțarea unor proiecte propuse de ONG-uri în mai multe domenii de interes pentru comunitate, ADRA România a intrat din nou în faza finală cu proiectul ”Vreau la școală și-n 2016!” prin care sunt susținuți la școală copiii săraci, dar buni la învățătură.

Prin această inițiativă, 50 de copii din medii defavorizate, selectați de ADRA România, amenințați permanent de abandon școlar din cauza sărăciei, sunt ajutați prin diferite mijloace să depășească dificultățile materiale și culturale și să promoveze cu succes un nou an școlar.

Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”, aflat la cea de-a șasea ediție, este primul de acest gen de pe piața bancară românească. Programul reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în comunitățile în care Raiffeisen Bank S.A. își desfășoară activitatea. Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România, printre care se află și ADRA, să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătățirea nivelului de trai din România.

În perioada 1 iulie – 1 august 2016 a avut loc depunerea propunerilor de proiect la Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”. În etapa de jurizare internă a proiectelor calificate (15 – 31 august 2016) , din cele 150 de propuneri de proiect eligibile, doar 20 de proiecte au trecut în faza finală, cea de votare de către publicul larg (1 – 15 septembrie 2016), urmând ca primelor 10 proiecte să li se ofere finanțarea a câte 10 000 euro. Proiectul ”Vreau la școală și-n 2016!”  a depășit etapa de evaluare, numărându-se în cele 20 de proiecte care au trecut în etapa de votare.

Prin votul tău gratuit poți ajuta ca 50 de copii să beneficieze de suportul ADRA România în următorul an școlar.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

 1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant!
 2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
 3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
 4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”.
 5. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2016” de la ADRA România și votează în partea dreaptă a textului.
 6. Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
 7. Trimite această informație prietenilor tăi!

ATENȚIE! 

 • Doar până pe 15 septembrie 2016, ora 17:00 se poate vota.
 • O adresă de E-mail = un vot! 

ADRA România

79 de răspunsuri

 1. Pentru frumoasele rezultate pe care le-au avut anul trecut,merita sa primeasca si anul acesta inca un vot de incredere

  1. Pentru a vota este necesar sa parcurgeti pasii din articol, cu recomandarea sa votati de pe tableta, laptop sau calculator. S-a observat ca de pe telefon nu se poate vota. In caz in care intampinati dificultati, ne puteti contacta direct pe adresa office@adra.ro sau la numarul de telefon 021-25 25 117. Va multumim pentru sustinere!

  1. Susțin și apreciez acest proiect și mă implic direct ….Succes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate