Caută
Close this search box.

Sustine ADRA Romania sa castige o finantare Raiffeisen Bank pentru proiectul “Vreau la Scoala”

În competiția organizată de Banca Raiffeisen pentru finanțarea unor proiecte propuse de ONG-uri în mai multe domenii de interes pentru comunitate, a intrat în faza finală și proiectul ADRA România „Vreau la Scoala” prin care sunt susținuți la școală copiii săraci dar buni la învățătură!

Deși acest lucru este extraordinar, nu înseamnă ca este și suficient. Organizatorii vor să lase decizia alegerii organizațiilor care vor primi finanțare în mâna publicului larg. Proiectele vor fi supuse votului public iar proiectele cu cele mai multe voturi sunt desemnate câștigătoare, în limita bugetului total al programului de granturi.

Alături de alte ONG-uri din țară, ADRA România va încerca să atragă cât mai mulți susținători pentru o finanțare Raiffeisen ce va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 200 de copii incluși în proiect la nivel național, și de ce nu, să pună bazele unei viitoare colaborări pe termen mai lung.

Iată ce trebuie să faci pentru a sprijini ADRA România (durează două minute)

  1. Completează acest formular pentru a te inscrie ca votant!
  2. După înregistrare, un e-mail va fi trimis pe adresa de mail. Pentru activarea contului fă click pe link-ul trimis! (Verificati si in SPAM daca acest mesaj de confirmare nu apare in casuta de email)
  3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
  4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”
  5. Apasă acest link sau, dacă dorești varianta mai complicată: apasă “Proiecte propuse ONG-uri” și selectează pe hartă “București”
  6. La secțiunea Educație caută proiectul “Vreau la Școală” și selectează-l apăsând butonul rotund din partea stângă a textului
  7. Derulează pagina până jos și apasă “Votează”
  8. GATA! Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  9. Trimite această informație catre toți prietenii tăi!

Important:

  • Utilizatorii pot vota cu o singură adresă de email.

Desi sustinerea ta financiara este binevenita in continuare, cu un singur click poti ajuta ADRA Romania sa castige o finantare importanta pentru un proiect educational deosebit.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate