Caută
Close this search box.

Voluntarii implică ADRA în zona lor

La 20 de km de Vatra Dornei, în urma activităților de binefacere realizate în zonă de un grup de membri ai Bisericii Adventiste din localitate coordonați de doamna Lidia Chidovăț, ADRA România li s-a alăturat pentru a dezvolta proiectul „În sfârșit acasă”.

O familie aflată în situație deosebit de gravă cu patru copii și al cincilea pe drum, o mamă inimoasă și responsabilă și un tată crescut în Orfelinat, se chinuie de ani de zile să-și încropească un cămin dar nu reușesc, din cauza lipsurilor, a lipsei de sprijin familial și a condițiilor grele de viață. Și parcă nefiind de ajuns nenorocirile, băiatul cel mare, Cosmin născut cu o malformație congenitală la inimă, la doar șase ani are viața în pericol și depinde de o intervenție chirurgicală pe cord.

Prin proiectul „În sfârșit acasă”, grupul de voluntari a început deja construcția unei căsuțe pentru aceste suflete încercând să le creeze condiții pentru a spera la un viitor mai bun.

Sunt oameni responsabili, neafectați de vicii ci doar învinși de sărăcie care consideră că Dumnezeu Însuși ne-a trimis la ei

ne-a declarat doamna Lidia Chidovăț.

Construcția a demarat cu sprijinul autorităților locale și se dorește a fi finalizată cât mai repede astfel încât familia să-și poată primi noul membru în casă nouă.

Proiectul „În sfârșit acasă”, a adus bucurie pentru alte șase familii în acest an din Dobrogea, Oltenia și Moldova care au muncit cu spor alături de voluntarii ADRA la ridicarea propriei case. Scopul acestui proiect este îmbunătățirea condițiilor de viață pentru familiile responsabile aflate la limita societății din cau za sărăciei. În anul 2009 s-au construit 9 case prin același proiect denumit „Un altfel de nou început”

ADRA România mulțumește tuturor celor care au făcut posibilă realizarea proiectului și au contribuit astfel la împlinirea dorinței unor oameni, de a avea o casă.
„ Schimbă o viață și vei schimba lumea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate