Caută
Close this search box.

Ziua Internațională ADRA – Ferice de cel ce îngrijește de cel în nevoie!

„Ferice de cel ce îngrijește de cel sărac! Căci în ziua nenorocirii Domnul îl izbăvește”( Psalmii 41:1)

Ziua Internațională ADRA este o ocazie de a ne reafirma devotamentul față de văduvă, sărac și orfan și de a ne reaminti că împreună suntem pe drumul binefacerii aplicând învățătura lăsată moștenire de însuși Hristos – să faci întotdeauna binele prin acțiuni altruiste punându-i pe oameni pe primul loc și îngrijind de nevoile acestora. Suntem cu toții parte a unei zile de sărbătoare la nivel mondial, sâmbătă, 13 mai 2023, zi în care Dumnezeu ne reamintește că scopul nostru este să slujim umanității astfel încât toți să conviețuiască așa după cum Dumnezeu a plănuit.

De-a lungul anilor, ADRA a întins o mână de ajutor din dorința de a schimba vieți și de ce nu chiar lumea. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru privilegiul de ne putea îndeplini angajamentul față de beneficiarii noștri – acela de a-i sprijini și ajuta să depășească cele mai dificile momente din viața lor (frica, frigul și foametea, dar și boli, sărăcie, război, inegalitate și nedreptate).

Beneficiarii proiectelor ADRA România sunt persoane care, dincolo de neajunsurile și împrejurările cumplite, au dorința de a munci pentru a-și depăși condiția precară în care se află. În anul 2022, ADRA România a schimbat sute de mii de vieți prin intervenții de urgență, și nu numai, pentru diferitele categorii sociale prin proiectele specifice misiunii organizației. În viața acestor persoane s-a putut interveni datorită contribuției și implicării dumneavoastră: donatori, sponsori, voluntari.

Obiectivul organizației ADRA România pentru anul 2022 a fost să răspundă rapid la situațiile de urgență, inclusiv la tragedia războiului din Ucraina și să fie acolo unde oamenii au nevoie de sprijin. Prin dreptate, compasiune și dragoste, ADRA reușește să fie prezentă în fiecare situație de criză, de ajutor, de urgență, datorită implicării neîncetate a echipei, a sponsorilor și a donatorilor cărora le mulțumim din toată inima.

Sâmbătă, 13 mai 2023, este Ziua Internațională ADRA!

Sărbătorită an de an la nivel mondial, Ziua Internațională ADRA este o zi specială, o zi în care poți face o schimbare. Alege ca nevoile celor din jur să fie pentru tine ocazia în care să te implici în a ajuta pe cel în nevoie! Dăruiește pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice, o pot face:

  • prin voluntariat (vă puteți adresa coordonatorilor de proiecte ADRA la nivel regional);
  • prin donații materiale, dar și prin
  • donații financiare în contul ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul dorit sau
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”;
  • dăruind la colecta din 13 mai 2023 care va avea loc în toate bisericile adventiste din România.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate