Caută
Close this search box.

ADRA România încheie cu succes cel de-al 74-lea Convoi umanitar în Ucraina: „Nu v-am uitat!”

Angajații și voluntarii ADRA România au încheiat cu bine cel de-al 74-lea convoi umanitar, desfășurat la Cernăuți

În cadrul proiectului „Speranță pentru Ucraina”, ADRA România a organizat în perioada 29-30 octombrie 2023, cel de-al 74-lea convoi. Transportul umanitar a însemnat 32 de tone de produse alimentare și nealimentare, cărți, îmbrăcăminte și încălțăminte cu o valoare de peste 55.750 Euro. În această călătorie ne-am bucurat atât de susținerea sponsorului principal – ADRA Spania (cei care ne-au susținut cu donații în valoare de 20.000 EURO), cât și de sprijinul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, Editurii Viață și Sănătate, Societății Biblice Interconfesionale din România, SC Danex Bob Construct 2005 SRL, ITGalaxy, Millennium Tour SRL, BATAC Carpați SRL, Imobiliare Solution Group SRL, Tabita e Villazzano solidale ODV, SC Firenze SRL, Magazinului Social SOMARO, Banca pentru Alimente, Liceul Teologic Adventist din București, Universitatea Adventus și de al multor altora, al căror nume este cunoscut de Cer. Astfel, am putut trimite către vecinii ucraineni 94 de paleți cu produse ce au fost transportate în 15 mașini.

Cei 36 de angajați și voluntari ADRA România s-au întâlnit la Cernăuți cu responsabili și voluntari ai ADRA Ucraina din mai multe regiuni, iar împreună au depozitat donațiile care vor fi distribuite în regiunile ucrainene afectate de război.

Din partea Uniunii Române, alături de convoiul ADRA România a participat și Trezorierul instituției, Emil Jigău care, la întâlnirea cu beneficiarii și voluntarii ucraineni a transmis: „Este un privilegiu să fim astăzi la voi și în același timp o împlinire sufletească și am observat acest lucru la toți voluntarii pe care îi vedeți aici. Este o împlinire a menirii pe care o are ADRA și pe care o au creștinii: nu privim doar spre viitor, ci ne preocupă și nevoile și problemele prezente ale semenilor noștri. Mulțumesc dlui director Robert Georgescu pentru implicarea permanentă în criza din Ucraina – și în celelalte crize umanitare prin care societatea noastră a trecut în ultima vreme, precum cea din Turcia, de exemplu – și vă mulțumesc dumneavoastră pentru primirea călduroasă pe care ne-ați făcut-o”.

„Aduc mulțumiri din inima întregii echipe ADRA România pentru munca voastră fructuoasă pentru Ucraina. Serviciul vostru pentru Ucraina este un exemplu pentru întreaga lume. Sunteți o echipă cu o inima mare, un miros de viață spre viață spre salvarea a zeci de mii de oameni. ADRA România ne inspiră să-L slujim pe Dumnezeu în vreme de război și în mari încercări. Îmi doresc și mă rog ca Domnul să vă binecuvânteze din belșug și să vă ocrotească atât spre drumul spre casă, cât și spre drumul spre Cer. Mulțumim foarte mult, ADRA România! Binecuvântările lui Dumnezeu să fie peste voi”, a declarat și Stanislav Nosov, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Ucraina.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate