Caută
Close this search box.

Am reușit! 1 Milion de zâmbete și mulțumiri ADRA!

În cadrul Consiliului anual ADRA din Iordania, din luna februarie 2019, ADRA a lansat o nouă campanie globală de informare și conștientizare asupra nevoii de educație “Fiecare copil. Din fiecare loc. La școală.” (Every child. Everywhere. In school.).

Astăzi avem vești bune: AM REUȘIT! ADRA România mulțumește întregii familii adventiste internaționale pentru implicarea în educația copiilor de pretutindeni prin colectarea celor 1.1 milioane de semnături în cadrul campaniei globale ”Fiecare copil. Din fiecare loc. La școală” și celor care au semnat această petiție. Fără implicarea lor morală și suport fizic, acest lucru era imposibil de realizat. Credem că fiecare micuț de pretutindeni are șansa egală să beneficieze de o educație sănătoasă și de calitate, indiferent de rasă, etnie, religie, culoare sau statut. De ce?! Fiindcă Biserica Mondială  Adventistă de Ziua a Șaptea țintește către un singur lucru: acela de a trăi cum Dumnezeu a plănuit de la început.  Providența ne-a arătat încă o dată că este de partea noastră și atâta timp cât noi nu vom pleca de sub aripa Lui protectoare, vom avea izbândă în tot ceea ce ne propunem de a duce la bun sfârșit. Mulțumim încă o dată pentru implicarea tuturor și nu în ultimul rând, mulțumim Partenerului nostru nevăzut că este la lucru.

“Este într-adevăr o binecuvântare să privim cum familia noastră a bisericii globale și ADRA sunt împreună în sprijinul a milioane de copii care nu au acces la educație, din întreaga lume. Frații și surorile noastre au arătat că putem fi o voce puternică pentru schimbare atunci când lucrăm împreună. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem la 1 milion de semnături și pentru angajamentul lor puternic de a face o diferență semnificativă în viața atâtor copii din întreaga lume. Dar munca noastră nu se încheie aici. Acum trebuie să devenim agenți ai schimbării în comunitățile noastre și să ne folosim vocile pentru a ne asigura că fiecare copil, de pretutindeni, are acces la educație și poate atinge potențialul lui Dumnezeu pentru viața lor în timp ce se pregătesc pe ei înșiși și pe ceilalți prin puterea Duhului Sfânt și a lui Isus care va veni în curând”, spune Ted Wilson, Președintele bisericii adventiste la nivel mondial.

“Ne confruntăm cu un decalaj din ce în ce mai mare în educație, în special în rândul copiilor vulnerabili. Deși 1 milion de semnături este o etapă fenomenală ce  merită sărbătorită, suntem doar la început. Dezvoltăm noi alianțe globale cu organizații cheie pentru a ne amplifica vocile. Avem nevoie de sprijinul și angajamentul dumneavoastră permanent pentru a ne asigura că vom continua să progresăm în această problemă importantă. Acesta este motivul pentru care vom oferi resurse pentru ca persoanele, grupurile și bisericile să poată vorbi despre această problemă de acces la educație. De asemenea, vom împărtăși detalii esențiale pentru a oferi un drum clar de parcurs pentru ceea ce trebuie să pledăm. Să ne unim și să ducem această inițiativă mult mai departe”, spune Michael Kruger, Președintele ADRA Internațional.

Informații și resurse suplimentare despre inițiativa  “Fiecare copil. Din fiecare loc. La școală.” pot fi găsite în link-ul de mai jos:

DESPRE „FIECARE COPIL. DIN FIECARE LOC. LA ȘCOALĂ”

 “Fiecare copil. Din fiecare loc. La școală.” este o mișcare globală condusă de adventiști pentru a se asigura că fiecare copil de pretutindeni din lume participă la școală, are acces la învățământul primar și secundar gratuit, echitabil și de calitate și își completează educația, astfel încât să-și poată îndeplini potențialul dat de Dumnezeu. Aflați mai multe pe ADRA.org/InSchool.

DESPRE BISERICA ADVENTISTĂ DE ZIUA A ȘAPTEA

Biserica Adventistă din Ziua a Șaptea este o biserică creștină protestantă ce se distinge prin respectarea zilei de sâmbătă, a șaptea zi a săptămânii în calendarele creștine și evreiești, numită Sabat și pune accentul pe iminenta a doua venire (venirea) lui Isus Hristos. Biserica mondială este guvernată de Conferința Generală, cu regiuni mai mici administrative numite diviziuni, uniuni de conferințe și conferințe locale. În prezent, numărul membrilor botezați la nivel mondial este de peste 20 de milioane și 25 de milioane de aparținători. Aflați mai multe pe Adventist.org.

DESPRE ADRA

Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor este brațul umanitar internațional al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care servește în 118 țări. Activitatea sa împuternicește comunitățile și schimbă viețile de pe tot globul, oferind o dezvoltare comunitară durabilă și ajutor pe timp de dezastre. Scopul ADRA este să slujească umanității, astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit. Pentru mai multe informații, vizitați ADRA.org.

ADRA România 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate