Caută
Close this search box.

„De data aceasta castigam!” – Sustine ADRA Romania sa castige o finantare Raiffeisen Bank pentru proiectul “Vreau la Scoala”

UPDATE 17 septembrie: EXCELENT! De o săptămână ne menținem pe LOCUL 1! În acest moment avem 1368 voturi! ATENȚIE! Pentru a păstra însă proiectul în fruntea clasamentului este nevoie să VOTEZI pe pagina proiectului! Mulțumim!

„De data aceasta câștigăm”

a declarat Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA România

la sosirea veștii că proiectul ADRA România „Vreau la Școală”  a intrat in cursa pentru obtinerea unei finantari de 5000 de Euro in cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunitati, aflat la a doua ediție.

Deși anul trecut, concursul Raiffeisen s-a transformat intr-un concurs unde cei care creaza mai multe adrese de email si conturi castiga, anul acesta cei de la Raiffeisen au anunțat conditii mai stricte si verificări mai serioase. Mizăm pe acest lucru și mai ales mizăm pe numărul mare de suținători. Credem că mobilizarea din acest an va fi mult mai bună!

a completat Goleanu.

Pentru finanțare se luptă peste 200 de proiecte, cu aproape 60 mai multe decât în 2011. La fel ca și atunci, organizatorii lasă decizia alegerii organizațiilor care vor primi finanțare în mâna publicului larg. Proiectele vor fi supuse votului public iar proiectele cu cele mai multe voturi sunt desemnate câștigătoare, în limita bugetului total al programului de granturi. Începând de astăzi, pana pe 17 septembrie 2012 (inclusiv), la ora 17:00, cele 208 proiecte vor putea fi votate.

Finanțarea Raiffeisen va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 250 de copii incluși în proiect la nivel național, și de ce nu, să pună bazele unei viitoare colaborări pe termen mai lung.

Iată ce trebuie să faci pentru a sprijini ADRA România (durează două minute)

IMPORTANT: Dacă ești deja inscris, in urma votului de anul trecut, trebuie doar să introduci numele de utilizator si parola. Caută în adresa ta de email sau reseteaza parola daca ai uitat-o! Treci direct la pasul 5!

  1. Completează acest formular pentru a te inscrie ca votant!
  2. După înregistrare, un e-mail va fi trimis pe adresa de mail. Pentru activarea contului fă click pe link-ul trimis! (Verificati si in SPAM daca acest mesaj de confirmare nu apare in casuta de email)
  3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
  4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”
  5. Apasă acest link. Caută proiectul „Vreau la Școală” și bifează căsuța din dreptul acestuia! ( O altă soluție este să apăsați în cadrul site-ului „Proiecte propuse”. Se va deschide o hartă unde se pot vizualiza proiectele distribuite pe judetele in care se desfasoară. Sub hartă, puteti vedea lista cu toate proiectele din concurs, in ordinea voturilor obtinute  – click pe “Afisează toate proiectele“).
  6. Derulează pagina până jos și apasă “Votează
  7. GATA! Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  8. Trimite această informație catre toți prietenii tăi, posteaza mesajul nostru pe FacebookTwitter etc!

Desi sustinerea ta financiara este binevenita in continuare, cu un singur click poti ajuta ADRA Romania sa castige o finantare importanta pentru un proiect educational deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate