Caută
Close this search box.

Doua proiecte ADRA Romania selectate pentru competitia finala a premiilor ERSTE

efasiÎn urma unei competiții internaționale, în cadrul căreia au fost analizate 1848 de proiecte provenite de la organizații din 13 țări, proiectele „Centrul Social de la Zărnești” și „Grădini roditoare” dezvoltate de ADRA România au fost incluse în lista proiectelor finaliste. Pe lista scurtă, proiectele ADRA figurează alături de încă 128 de proiecte.

Sunt evident fericită! Și aceasta nu este singura surpriză! Extrem de rar se întâmplă să fie selectate două proiecte ale aceleiași organizații și noi suntem una dintre aceste rarități. Sperăm ca în urma vizitelor pe teren ce urmează a fi realizate de organizatori și a evaluărilor ulterioare să ne numărăm și printre câștigători. Desigur, există și alte proiecte în competiție însă avem încredere că rugăciunile celor care iubesc ADRA România vor avea un răspuns pozitiv.

a declarat Valentina Cozorici, coordonator de proiect.

Premiul Fundației ERSTE premiază proiecte sociale remarcabile, care produc schimbări semnificative, sunt inovative și sustenabile. Premiul este acordat o dată la doi ani pentru proiectele de integrare socială din 13 țări europene: Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Proiectele înscrise la Premiul Fundației ERSTE pentru Integrare Socială sunt evaluate pe baza următoarelor criterii:

  • Impactul proiectului în privința integrării sociale;
  • Aspect inovator;
  • Eficiență și calitate;
  • Sustenabilitate;
  • Numărul de beneficiari și implicarea acestora

Fundația ERSTE oferă suport financiar organizațiilor câștigătoare (premii în bani), vizibilitate în media, integrarea acestora în rețele locale și internaționale precum și oportunități de a se dezvolta în continuare (prin participare la training-uri menite să le permită dezvoltarea diverselor competențe). Obiectivul principal este promovarea și sprijinirea dezvoltării unei societăți incluzive, demne și juste, în care nimeni nu este exclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate