Caută
Close this search box.

Misiune îndeplinită în Turcia

UPDATE: Marți, 21 februarie

După 67 ore, marți, 21 februarie 2023, echipa ADRA România s-a întors cu bine din Turcia, unde a distribuit 100 de încălzitoare industriale destinate corturilor instalate de guvern, școlilor și grădinițelor din Hatay, în care primesc asistență 85% dintre locuitorii orașului, victime ale cutremurului.

Intervenția umanitară de solidaritate internațională, desfășurată în colaborare cu echipa ERT ADRA din Turcia, în cadrul proiectului “Speranță pentru Turcia și Siria” implementat de către ADRA România, s-a bucurat de susținerea Inspectoratului pentru Managementul Dezastrelor și Urgențelor din cadrul Ministerului de Interne din Turcia – AFAD, cât și a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, ITGalaxy, Millennium Tour SRL, Centrul de Mătci Shell-Gui SRL, BATAC Carpați SRL și de alții al căror nume este cunoscut de Cer.

Respectul nostru și răsplată de sus!

Amintim cu prețuire numele celor 5 membri ai echipei ADRA România care au participat în acest proiect:

1. Georgescu Robert

2. Brașov Mihai

3. Iarca Adrian

4. Stănică Bogdan

5. Șükran Geleri

Cei ce doresc să susțină proiectul ADRA “Speranță pentru Turcia și Siria”, o pot face, atât prin donații materiale la sediul ADRA din București, bulevardul Pache Protopopescu, nr. 85, luni-joi între orele 8:30-17:00 și vineri între orele 8:30-12:30, conform listelor atașate, cât și prin donații financiare, astfel:

  • în contul ADRA (cu precizarea ”Speranță pentru Turcia și Siria”);
  • pe site-ul www.adra.ro/doneaza, prin selectarea campaniei ”Speranță pentru Turcia și Siria”;
  • prin trimiterea unui SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

ADRA România

UPDATE: Luni, 20 februarie

Un balon pentru fiecare copil!

Echipa ADRA România a ajuns cu bine în Hatay. Au fost distribuite cele 100 de încălzitoare împreună cu AFAD, Municipalitatea Hatay si cu Pompierii. Primarul ne-a mulțumit personal.

Situatia de aici este așa de tragică, încât nici o fotografie sau filmare nu pot surprinde drama acestui oraș distrus. Nu am văzut niciodată asa ceva. Nimeni nu poate descrie suferința de aici.

În prima fotografie este o grădiniță din Hatay, unde 80 de copii au decedat. Părinții îndoliați au dăruit câte un balon pentru fiecare dintre ei.

ADRA România

UPDATE: Luni, 20 februarie

Echipa ADRA România se bucură de sprijinul autorităților Turciei, care au decis să însoțească mașina cu mult așteptatele produse, de la granița cu Bulgaria până la destinație, formând echipe din 50 în 50 de km. Acest lucru a fost un imens ajutor pentru siguranță și pentru încadrarea în timp!

ADRA România a donat 100 de surse de căldură pentru corturile, școlile și grădinițele din Hatay, în care sunt cazați cei sinistrați.

Sprijină și tu ADRA România prin rugăciune și ajutor material!

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate