Caută
Close this search box.

Salvează o viaţă şi vei schimba lumea

Salvează o viaţă şi vei schimba lumea este motto-ul agenţiei ADRA, o sintagmă care ne dezvăluie misiunea, ne arată cum să o facem posibilă şi ne motivează la acţiune prin promisiunea rezultatelor.

Sunt exact ingredientele de care avem nevoie. Prin statutul ei, ADRA România şi-a propus să exploreze zona gri a realităţii sociale, acolo unde există nevoi, dificultăţi şi probleme care ar putea fi atenuate prin compasiunea şi sprijinul semenilor. Realizăm proiecte, avem iniţiative care se suprapun peste dureri şi strigăte mute după ajutor. Mai mult, încercăm să dărâmăm zidurile indiferenţei, să demontăm prejudecăţi pentru ca atmosfera din jurul nostru să fie mai frumoasă, mai curată, mai plină de conţinut.

Salvează o viaţă şi vei schimba lumea nu este o formulă idealistă ci o necesitate pe care o reiterăm din nou cu ocazia zilei ADRA din 9 mai 2008. Facem acest apel deoarece ştim că aveţi în preajmă persoane aflate în dificultate care ar putea beneficia prin implicarea dvs. de un ajutor preţios. În acelaşi timp vă invităm să vă alăturaţi demersurilor ADRA de a asista cu profesionalism categoriile defavorizate, în mod special familii cu risc social, bătrâni şi copii orfani. Ajutorul poate consta atât în sume de bani cât şi în donaţii materiale sau activităţi de voluntariat. Cât de important este acest ajutor? Doar atât cât să facă posibilă viaţa în familiile numeroase care nu au surse de venit, cât să hrănescă visul de a deveni medic al unui premiant sărac, atât cât să ofere dreptul la asistenţă medicală şi la scolarizare unor copii lipsiţi de acte de identitate, doar atât cât să reînvie speranţa în sufletele celor singuri şi trişti. (vezi Povestea lor pe site-ul www.adra.ro. )

La început de mai, când natura începe să rodească, adu-ţi aminte că şi tu poţi salva o viaţă. Gândeşte-te cum şi vino să schimbăm lumea împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate