Vrei sa fii salvator voluntar? Vino alaturi de noi!

Recent, ADRA România a organizat două întâlniri ale studenţilor şi tinerilor cu reprezentantul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţiile de Urgenţă (ASVSU). Vineri seara, în sala AMiCUS, şi sâmbătă după amiază, în sala cinematografului Corso ( în cadrul grupei Excelsis), domnul Grosoşiu, preşedinte al ASVSU, i-a introdus pe participanţii la întâlniri în culisele echipelor de voluntari şi în planul de acţiune al acestora.

La iniţiativa ADRA de formare a unei Echipe de răspuns la dezastre s-a adăugat iniţiativa pastorului tinerilor adventiști din Bucureşti, Cristian Modan, de a alcătui grupuri de activităţi la care să poată participa toţi tinerii din Capitală, lansându-se în acelaşi timp provocarea de începere a acestor grupe.

După ce au fost expuse toate grupele de acţiune, domnul Grosoşiu le-a explicat tinerilor cât de important este să fi pregătit să intervii în situaţii de urgenţă cu mâinile goale, pentru a putea salva vieţi. Expunerea a fost doar informativă urmând ca doritorii, care nu au fost puţini, să se înscrie la grupul ce urmează a fi pregătit pentru a primi diplomă de salvator voluntar.

„Schimbă o viaţă şi vei schimba lumea!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate