Caută
Close this search box.

Ziua Internațională ADRA: Este mai ferice să dai decât să primești!

Ziua Internațională ADRA este o oportunitate pentru timpul acesta pentru a ne reafirma misiunea, lucrând împreună mai strâns în confruntarea greutăților de zi cu zi. În felul acesta, suntem încurajați să ne potrivim angajamentul față de Dumnezeu cu angajamentul nostru față de persoanele care trăiesc în condiții greu de imaginat (sărăcie, foamete, nedreptate și război), femei și fete, bărbați și băieți din comunități, cărora le sunt refuzate chiar și cele mai fundamentale drepturi.

Ziua Internațională ADRA se bazează pe un angajament către o transformare reală și curajoasă în fața schimbărilor și a provocărilor actuale globale. Suntem cu toții parte a unei zile de sărbătoare la nivel mondial, sâmbătă, 14 mai 2022, zi în care Dumnezeu ne aduce aminte că scopul nostru este să slujim umanității astfel încât toți să conviețuiască așa după cum Dumnezeu a plănuit.

Deși sfârșitul lunii februarie, ne-a adus trista veste de război în Ucraina, pentru ADRA România nu a fost un impediment în a-și ajuta semenii să depășească situația de criză, ci s-a alăturat din toată inima intervenției umanitare, căutând soluții reale și de ajutor pentru a răspunde prompt nevoilor refugiaților ucraineni.

Beneficiarii proiectelor ADRA România sunt persoane care dincolo de condițiile grele în care trăiesc au dorința de a munci pentru a-și depăși condiția instabilă în care se află. Persoanele asistate beneficiază de tot suportul necesar pentru a izbuti în situația cu care se confruntă zilnic și pentru a trăi o viață mai bună, în condiții de siguranță în spațiul în care locuiesc și un mediu potrivit pentru a-și educa copiii generațiilor viitoare.

Scopul organizației ADRA România pentru anul 2021 a fost să răspundă rapid la situațiile de urgență și să fie acolo unde oamenii au nevoie de sprijin și ajutor, iar lucrul acesta nu s-ar fi îndeplinit fără susținerea voluntarilor, donatorilor și sponsorilor cu inimă mare, cărora le mulțumim.

În anul 2021, ADRA România a schimbat zeci de mii de vieți prin asistarea diferitelor categorii sociale din 28 de proiecte specifice. În viața acestor persoane s-a putut interveni datorită contribuției și implicării atât a voluntarilor și a donatorilor, cât și a sponsorilor, pentru fiecare caz în parte.

Sâmbătă, 14 mai 2022, este Ziua Internațională ADRA!

Sărbătorită an de an la nivel mondial, Ziua Internațională ADRA este o zi specială, o zi în care poți face o schimbare. Alege ca nevoile celor din jur să fie pentru tine ocazia în care să te implici în a ajuta pe cel în nevoie! Dăruiește pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice, o pot face:

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate