Caută
Close this search box.

ADRA relansează proiectul „Copii ajută copii”

ADRA România relansează proiectul „Copii ajută copii”. Aflat în al treilea an de desfășurare, proiectul cheamă la împreună simțire copii (și cu ei pe părinții și instructorii lor) cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani. Vom face pachete/cadouri pentru copiii sărmani de aceeași vârstă ca să le aducem un zâmbet cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Copiii participanți vor primi pușculițe de la ADRA în care vor putea sa strângă, de la începutul lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie, o sumă cuprinsă între 40 și 60 de lei. Cu acești bani vor cumpăra împreună cu părinții sau instructorul rechizite, jucării, produse igienice, dulciuri, pe care le vor așeza în cutia primită de la ADRA.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, într-un cadru festiv, copiii care au pregătit pachetele le vor dărui copiilor săraci, beneficiari aflați în zona geografică în care s-au pregătit pachetele, în instituții școlare sau de asistență socială.

Alături de cutie și pușculiță, care în acest an le va oferi copiilor ocazia să participe la pregătirea proiectului și să își exerseze îndemnările prin asamblarea ei, ADRA le va dărui copiilor insigne, baloane, abțibilduri cu sigla proiectului.

Acest proiect a fost întâmpinat cu bucurie de copii în anii trecuți, o bucurie împărtășită de ambele categorii de copii participanți.

Mi-am dorit să particip la acest proiect pentru că nu vreau să știu că alți copii, ca și mine, nu se pot bucura de primirea unui cadou de Sărbători

ne-a declarat unul din micuții participanți la proiectul de anul trecut.

Copiii ai căror părinți nu pot să le cumpere daruri rămân uimiți atunci când copii de aceeași vârstă le oferă un cadou pregătit chiar de ei.

Anul trecut au participat la acest proiect aproximativ 1500 de copii din întreaga țară, iar anul acesta așteptăm participarea unui număr dublu de copii.

Schimbă o viață și vei schimba lumea! Să învățăm pe copii încă de mici calea compasiunii pentru ca lumea de mâine să fie o lume schimbată, mai bună.

Pentru înscriere și primirea unui ghid al proiectului contactați direct coordonatorul proiectului, Bianca Neacșu, la numărul 0740.076608 sau pastorul local.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest proiect va invităm să vizitați pagina web a proiectului www.copiiajutacopii.ro, disponibila în curând.

ADRA România este membru al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului din ţara noastră din noiembrie 2003.

ADRA este una dintre cele mai răspândite organizaţii neguvernamentale, cu o prezenţă activă în 125 de ţări şi se conduce după o filozofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebire de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate