Caută
Close this search box.

Cu un record de susținători, ADRA România câștigă finanțarea Raiffeisen Comunități pentru proiectul ”Vreau la școală și-n 2014!”

Dragi prieteni ADRA România,

logo-Raiffeisen-ComunitatiVă mulțumim foarte mult tuturor pentru susținerea atât prin vot direct cât și prin recomandarea proiectului ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!”, acum, la final, când ADRA România a câștigat finanțarea de 7000 EURO la Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”.

Uniți am putut mai mult, astfel că cele 4242 de voturi obținute cu ajutorul vostru au reprezentat un record pentru ADRA România și ne-a asigurat detașat locul 1, respectiv nota 10 – un etalon de notare.

Faptul că anul acesta ADRA România a avut cu 2496 de voturi mai multe decât în anul trecut nu este întâmplător şi ne descoperă preţuirea şi implicarea mai multor persoane, iar lucrul acesta nu face altceva decât să ne bucure. Atunci când faci tot ce poți cu mâinile tale, Dumnezeu intervine. Credem că Dumnezeu face ceea ce mâinile noastre nu pot realiza.

Din cele 219 scrisori de intenție din partea aplicanților, printre care s-a aflat și proiectul ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!”, 93 au fost eligibile în etapa a doua și au trimis propunerea de proiect. În ultima etapă a programului au rămas 47 de proiecte, dintre ele votul publicului așezând ADRA România pe locul fruntaș cu un record de susținători.

Vineri, 3 octombrie 2014, jurizarea internă, a păstrat ADRA România pe locul câștigător, în felul acesta oferind finanțare proiectului ADRA ”Vreau la școală și-n 2014!” în care sunt ajutați să depășească dificultățile și să promoveze cu succes în anul școlar, 50 de copii dintre cei 270 de copii incluși în proiect la nivel național, din familii sărace, numeroase, monoparentale cu risc de abandon școlar din cauza sărăciei, dar cu potențial educațional.

Programul de Granturi „Raiffeisen Comunități”, aflat la cea de-a patra ediție, este primul de acest gen de pe piața bancară românească și reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în localitățile în care Raiffeisen Bank își desfășoară activitatea.

Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătățirea nivelului de trai din România.

Cu prețuire,

În numele echipei ADRA România,

Robert Georgescu, Director executiv

3 răspunsuri

  1. Am o nelamurire…multumita numarul voturilor am luat nota zece, dar jurizarea interna ne.a oferit o nota mai mica decat a fost oferita proiectului „Primii pasi prin terapie”, care in acest fel a obtinut punctajul cel mai mare. Proiectul se castiga in baza notei finale sau a voturilor? multumesc anticipat pentru raspuns si Dumnezeu sa fie laudat prin acest proiect!

  2. pana la urma nu mai intleg nimic… raifeissen zice ca a castigat alt proiect, iar adra e pe locul 2. Ati castigat sau nu???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate