Caută
Close this search box.

Inaugurare de case la Tecuci

ADRA România a inaugurat joi, 23 octombrie 2008, cinci locuinţe destinate sinistraţilor care şi-au pierdut casele după inundaţiile din luna septembrie a anului trecut, la Tecuci.

La recepţia organizată în casa familiei Ţocu din strada Vasile Lupu, au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Bisericii Adventiste, voluntari dar şi reprezentanţi ai presei locale.

Momentul festiv a fost marcat de tăierea panglicii inaugurale şi de discursurile oficialilor prezenţi.

„Apreciez implicarea fundaţiei ADRA şi sunt impresionat de efortul voluntarilor care au lucrat la aceste case. Este un ajutor care nu poate fi evaluat dar care ar trebui să fie o normalitate în societatea noastră” a spus domnul Lucian Gradea, şef Administrarea Domeniului Public şi Privat, Primăria Tecuci.

Reamintim că ADRA România a fost prima organizaţie umanitară care a început lucrările de reconstrucţie la Tecuci prin proiectul “Reabilitarea oraşului prin reconstrucţie de case.” Printr-un protocol de colaborare cu Primăria locală, ADRA s-a angajat să consolideze alte 18 locuinţe care au suferit avarii structurale şi a participat alături de autorităţi la acţiuni de refacere prin intervenţii de urgenţă, pe termen mediu şi lung în caz de dezastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate