Caută
Close this search box.

Maratonul voturilor s-a terminat, însă ADRA România continuă lupta împotriva violenței în familie

Dragi prieteni ADRA România,

casa_adra_logoVă mulțumim foarte mult tuturor pentru susținerea atât prin vot direct și prin recomandarea proiectului ADRA “Campania de informare şi conştientizare asupra fenomenului violenţei în familie” cât și prin donațiile substanțiale primite în timpul campaniei direct pe site-ul www.adra.ro/doneaza.

Acum la încheierea urnelor de votare pentru programul de Granturi „Te implici.ro” , dezvoltat de către Telekom România, la concursul de proiecte pentru a câștiga 5000 EURO (primele zece proiecte clasate vor primi această sumă), ADRA are un total de 889 voturi, clasându-se pe locul 4 la aria „protecție socială”. În perioada aceasta se desfășoară faza de analiză a proiectelor din partea juriului, iar în data de 17 decembrie vor fi afișate rezultatele.

”Dorim să mulțumim fiecărei persoane care a reușit să voteze, dar și celor care au întâmpinat dificultăți și nu au putut finaliza acest demers. Știm că au fost și impedimente, dar pe care le-am trecut uniți fiind în susținerea acestei campanii. Suntem recunoscători pentru bucuria de a fi interacționat, în această perioadă a votului, cu multe persoane pe tematica abuzului, iar acest fapt este un câștig pe care dorim să vi-l împărtășim!” Psihoterapeut Alina Bordaș-Mohorea – coordonatoarea campaniei.

”Deși maratonul voturilor s-a terminat și nu ne-am clasat pe primele locuri, ADRA România continuă lupta împotriva vilenței în familie, atât prin ”Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA” cât și prin acțiuni de prevenire și conștientizare a populației în București, dar și în alte zone. Proiectul ADRA “Campania de informare şi conştientizare asupra fenomenului violenţei în familie” dorim să-l realizăm cu sprijinul vostru, așa cum ne-am propus, în zona Vrancei, în acest județ neexistând servicii specializate pentru victimele violenței în familie.” Psihoterapeut Alina Bordaș-Mohorea

Proiectul ADRA ”Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA” oferă gratuit servicii directe victimelor din toată țara (psihologice, sociale, medicale), precum și asistență și consultanță juridică pentru cunoașterea drepturilor și inițierea proceselor pentru instituirea ordinului de protecție prin colaborarea cu Asociația ANAIS. De asemenea, persoanele găzduite în acest centru – Casa ADRA – beneficiază de pază și protecție, precum și de păstrarea anonimatului și confidențialității cazului lor.

Cu prețuire,

În numele echipei ADRA România,

Robert Georgescu, Director Executiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate