Caută
Close this search box.

Rebranding ADRA România: slujim umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit

Duminică, 17 noiembrie 2019, în campusul Universității Adventus din Cernica, Județul Ilfov, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România.

În cadrul întâlnirii, Consiliului Director a aprobat Cadrul Plan Strategic ADRA România 2019 – 2024 cu noile aspecte ce țin de rebranding ADRA România, respectiv:

”Prin schimbările realizate în anul 2019 în ADRA România (componența și numărul membrilor BOARD – ului, elemente de identitate vizuală – rebranding, declarația de identitate, declarația de viziune, declarația de misiune, declarația de credință, principiile operaționale, mottoul, valorile și filosofia schimbării) și prin adoptarea Cadrului Plan Strategic ADRA România pe termen scurt și lung, recunoaștem faptul că trebuie să ne adaptăm realităților și să eficientizăm resursele materiale și financiare în vederea unui nou început pentru o finalitate bună. Apreciem și susținem echipa ADRA România și tot ceea ce se întâmplă. Slujirea celor în nevoie prin ADRA România se dezvoltă de la an la an, strategia și eforturile fiind binecuvântate peste așteptări prin resurse umane, materiale și financiare. Implicarea în atât de multe acțiuni sociale reprezintă o recunoaștere a faptului că locul nostru trebuie să fie alături de cei sărmani. ADRA face o lucrare foarte bună: este în mijlocul oamenilor, descoperă nevoile lor și îi ajută în împlinirea acestora. Aceasta este chemarea noastră! Acțiunile ADRA, atât de necesare în contextual social actual, trebuie continuate și dezvoltate. Nu pot decât să-i felicit pe toți cei ce se alătură acestor inițiative și care doresc să susțină personal această lucrare de slujire a semenilor și în anii care urmează” a declarat Aurel Neațu, Președinte ADRA România.

”Rebranduirea ADRA România a venit la timpul potrivit. În urma consultării cu specialiști români și în acord cu ADRA Europe și ADRA Internațional, strategia de marketing începută în urmă cu mai bine de doi ani de zile pentru brandul consacrat “ADRA” se impunea cu scopul de a dezvolta o identitate nouă diferențiată în mintea părților interesate. Le mulțumim tuturor celor ce au participat la ceea ce astăzi, în mod transparent, putem spune că este ADRA România îmbrăcată în “haine” noi. Managementul reputației construit pe încrederea de care ADRA se bucură atât pe plan intern, cât și internațional a dezvoltat o nouă înfățișare și un suflu nou în vederea reîmprospătării imaginii brand-ului și adaptarea la provocările actuale cu scopul bine definit: să slujească umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

ADRA lucrează pentru crearea unei lumi drepte și sustenabile, în care oamenii pot atinge bunăstarea și pot trăi viața în mod deplin din punct de vedere fizic, psihic și spiritual. ADRA este o rețea eficientă, profesionistă și cu persoane specializate în educație care întruchipează integritatea și transparența. ADRA ajunge peste granițe oferind suport pentru a-și susține cauza și vorbind în favoarea celor aflați în dificultate și părăsiți și pentru a realiza schimbări măsurabile, documentate și durabile în viața oamenilor și în societate.

ADRA acționează ca un catalizator pentru schimbare inspirând, angajând și împuternicind oamenii să depună eforturi împreună pentru a depăși sărăcia și nedreptatea și pentru a gestiona riscurile și impactul dezastrelor. ADRA lucrează în favoarea persoanelor care se confruntă cu sărăcia sau care se află în situații vulnerabile pentru a determina schimbări corecte și pozitive, prin crearea de parteneriate și prin acțiuni responsabile în vederea atingerii scopului propus.

Proiectele ADRA România pentru anii 2019 – 2020 se încadrează în cele 5 direcții de acțiune ale Agenției: Dezvoltare economică, Educație și sănătate de bază, Lupta împotriva violenței în familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale și Asistarea categoriilor sociale defavorizate.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după mottoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 130 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate