Caută
Close this search box.

ADRA România lansează o campanie împotriva violenței domestice

Sursa Styleguide

Schimba povestea!” Campania, realizată de ADRA România, nu este doar despre ceea ce poate face o persoană care suferă de violență în familie; Este vorba despre ceea ce poate face fiecare persoană pentru a face diferența. Acest flagel afectează pe toată lumea, deoarece efectele lui se răspândesc în întreaga societate și societate. Prin urmare, toată lumea poate contribui la schimbarea poveștii abuzului.

Cum? Oferind suport emoțional și informațional celor care trec prin astfel de situații. Este esențial să crezi povestea celei care a îndrăznit cu curaj să-și împărtășească experiența îngrozitoare și să o susții cu răbdare și compasiune. Mulți supraviețuitori ai abuzului nu sunt crezuți, ceea ce îi aruncă într-un ciclu de neputință învățată de care este greu să se elibereze. Toată lumea trebuie să se angajeze și să lupte activ pentru o societate mai bună, a spus Alina Bordas-Morea, psihoterapeut la ADRA România.

Violența împotriva femeilor are o serie de efecte profunde și dureroase, atât la nivel individual, cât și social, fiind o problemă gravă și generalizată cu efecte devastatoare asupra victimelor. Schimbă povestea!, implementată de ADRA România în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie 2023, cu scopul de a sensibiliza populația și autoritățile, în special persoanele expuse riscului de violență. Toată lumea, individual și colectiv, poate contribui la schimbarea realității tragice actuale prin determinare, sprijin și participare directă.

Schimba povestea! A făcut parte din strategia ADRA România de a milita pentru o familie unită, pentru relații sănătoase între parteneri și pentru împuternicirea supraviețuitorilor violenței domestice.

ADRA România

Din 1990, Agenția de Dezvoltare și Ajutor Adventist din România s-a implicat în mod deosebit în proiecte de dezvoltare care beneficiază întreaga populație. ADRA România lucrează în proiecte implementate după motto-ul „Dreptate. Compasiune. Dragoste.” Aduce bucurie și speranță în viața beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor umane și a demnității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate