Caută
Close this search box.

Nu rata crosul caritabil ,,Alerg pentru mama“! Spune şi tu „STOP!‟ abuzului în familie!

Sursa: Click pentru Femei

Notează în calendar data de 10 martie 2024 şi înscrie-te la crosul caritabil ,Alerg pentru mama“, organizat de Asociația Studențească AMiCUS! Este dedicat mamelor curajoase care au spus STOP abuzului în familie şi au vrut să fie mărturii vii pentru copiii lor că violența nu trebuie tolerată. Crosul va avea loc în 11 orașe universitare din țară și Republica Moldova.

Te-ai gândit vreodată câtă frică simt mamele și copiii care trăiesc într-o familie în care abuzul este mereu prezent? Copiii merită să crească într-un mediu liniștit și lipsit de abuz fizic sau emoțional! ADRA România este una dintre asociaţiile non-guvernamentale care a înfiinţat, în anul 2009, Casa ADRA, un centru de primire în regim de urgenţă a mamelor şi copiilor, victime ale violenţei în familie. De la deschidere, peste 4 000 de beneficiari au fost ajutaţi. Poţi fi şi tu alături de AMiCUS și ADRA România prin participarea la crosul caritabil ,,Alerg pentru mama“.

Pentru organizarea crosului, Asociaţia ADRA România este susţinută de Asociația Studențească AMiCUS, un ONG care lucrează cu şi pentru studenţi în cele mai importante campusuri universitare din România, având filiale și în Republica Moldova. Organizatorul a pregătit două modalități de participare:

– alergarea pe un traseu ales și semnalizat de către organizator, într-unul din cele 11 orașe, cu următoarele variante: 500 m (copii între 4-12 ani), 2.5 km, 5 km, 10 km

– optarea pentru un traseu liber ales, pentru participanții care doresc să alerge în localitatea de domiciliu/reședință.

Pachetele disponibile sunt:

– pachetul Promo (70 de lei) – pentru participanții care se înscriu și vor alerga pe unul dintre traseele pregătite în țară (2,5 km, 5 km sau 10+ km); cuprinde: tricou personalizat, număr alergător, medalie, diploma, baton proteic

– pachetul Standard (50 de lei) – pentru participanții care se înscriu și vor alerga pe unul dintre traseele pregătite în țară (2,5 km, 5 km sau 10+ km); cuprinde: număr alergător, medalie, diploma

– pachetul KINDER (40 lei) – pentru participanții în intervalul de vârstă 4-12 care se înscriu și vor alerga pe unul dintre traseele pregătite în țară (500m); cuprinde: tricou personalizat, număr alergător, medalie, diploma, baton proteic

Pentru cei care se înscriu în ziua crosului se vor oferi diplome și medalii în funcție de disponibilitate. Numărul de alergător și diploma pot fi trimise electronic și ulterior.

În afara donației de participare, poţi face și alte donații. De altfel, întreaga sumă strânsă în cadrul evenimentului, atât pentru înscriere, cât și pentru alte donații va ajunge direct în contul ADRA România. Donațiile se pot face prin platforma EuPlatesc sau prin transfer bancar, cu mențiunea „cros”, în contul ADRA România, deschis la Banca BCR: RO76 RNCB 0074 0292 1540 0044, cont în LEI.

Iată lista oraşelor şi locurilor în care va avea loc crosul!

✔︎Târgu-Mureș – Piața Trandafirilor (Piața Centrală) – 3 martie

✔︎Arad – Stadionul Gloria – 10 martie

✔︎Brașov – Parcul Nicolae Titulescu – 10 martie

✔︎București – Parc I.O.R – 10 martie

✔︎Chișinău – Parcul Valea Morilor – 10 martie

✔︎Cluj-Napoca – Parcul Central Simion Bărnuțiu – 10 martie

✔︎Iași – Stadionul Emil Alexandrescu – 10 martie

✔︎Oradea – Parcul Ion C. Brătianu (fostul parc muncitoresc)  – 10 martie

✔︎Pitești – Parcul Lunca Argeșului  – 10 martie

✔︎Sibiu – Pădurea Parc Șopa – 10 martie

✔︎Timișoara – Parcul copiilor Ion Creangă – 10 martie

Atenţie!

Prin excepție, anul acesta, în Târgu-Mureș se organizează crosul caritabil ,,Alerg pentru mama“ pe data de 3 martie, fiind parte dintr-un proiect mai amplu!

Nu uita să te înscrii!

Dacă îţi doreşti să participi, te poţi înscrie la cros până pe 2 martie, dacă eşti din Târgu-Mureş, sau până pe 9 martie, dacă te afli într-unul din celelalte oraşe în care va avea loc, pe Amicus.ro unde afli şi locurile exacte pregătite pentru cros, numele responsabililor de organizare şi cum îi poţi contacta! Cele mai multe detalii le găsești pe pagina de Facebook Cros caritabil ,,Alerg pentru mama“ și Instagram alergpentrumama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate