Caută
Close this search box.

ANUNȚ SELECȚIE COMISIE DE EVALUARE PLANURI DE AFACERI

ADRA România selectează în perioada membrii comisiei de evaluare pentru concursul pe care-l vom organiza pe acest proiect unde vor fi evaluate minim 300 de planuri de afaceri.

Juriul Comisiei de evaluare (1 președinte+ 4 membri Comisie de Evaluare) trebuie să respecte următoarele cerințe și să aibă următoarele atribuții:

 

 

Atributii Președinte comisie:

Coordonează procesul de evaluare

Asigură imparțialitatea comisiei și transparența evaluării

Verifica punctajele și întocmește lista finală

Participă în procesul evaluării propriu-zice, dacă e cazul

Oferă indicații cu privire la ajustarea planurilor în acord cu tendințele pieței

Raportează activitatea

 

Cerințele minime președinte: studii superioare 3 ani, reprezentant al mediului de afaceri cu experiență în administrarea unei afaceri la nivel local sau regional (0,5 ani), competențe de evaluare și coordonare.

Atribuții Evaluator:

Verificare metodologie și îmbunătățire, dacă e cazul

Crează instrumentele de evaluare

Aplică metodologia de evaluare

Evaluează planurile de afaceri

Oferă indicații cu privire la ajustarea planurilor în acord cu tendințele pieței

Raportează activitatea.

Cerințele minime evaluator: studii superioare 3 ani, reprezentant al mediului de afaceri (antreprenor, organizație patronala etc) din regiunea de implementare a proiectului (0,5 ani), competențe de administrare afacere și competențe de evaluare.

Juriul acestei Comisii de Evaluare va avea reprezentanți ai mediului de afaceri (antreprenori, organizații patronale) din regiunea de implementare a proiectului (județele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți și Gorj) și cel puțin un reprezentant al instituțiilor financiare bancare sau nonbancare. Activitatea acestei comisii se va desfașura până pe 09.11.2018.

Persoanele interesate pot depune la sediul ADRA (bd Pache Protopopescu, nr 85, sector 2, București) sau pot trimite pe email la info@adra.ro, CV-ul și documentele justificative corespunzatoare care dovedesc experiența cerută.

Persoanele selectate de ADRA România pot participa la activitățile din cadrul proiectului după aprobarea de catre OIR POSDRU Sud Vest.

 

Titlu proiect: Start la antreprenoriat

Cod MySMIS: 105478

Apel de proiecte nr: POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Prioritatea de investiții: Activități independente, antreprenoriat și inființare de întreprinderi, inclusiv a unor intreprinderi și a unor intreprinderi mici și mijlocii inovatoare

Beneficiar: Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România

 

 

ADRA România

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate