Caută
Close this search box.

Ajută ADRA România să câștige o nouă finanțare de 15.000 euro din partea PETROM pentru proiectul “Grădini roditoare”!

UPDATE: (13 mai – ora 20.57):
Proiectul Grădini Roditoare se află pe locul întâi, cu 1889 voturi. 

UPDATE: (11 mai – ora 10.00):
Proiectul Grădini Roditoare se află pe locul al 2-lea, cu 1035 voturi. 

UPDATE: (9 mai – ora 15.20):
Proiectul Grădini Roditoare se află pe locul al 3-lea, cu 879 voturi. 

Votează și tu!

unnamed-2După cum se cunoaște, ADRA România a pus un accent deosebit în ultimii ani pe DEZVOLTARE. Așa se face că, prin multe din proiectele sale, ADRA și-a sprijinit beneficiarii astfel încât aceștia să nu devină “abonați” ai serviciilor sociale, ci să ajungă treptat să se
întrețină singuri.

Un astfel de proiect este și “Grădini roditoare” prin care se oferă solarii ( sere ) și instruire de specialitate persoanelor sărace dar responsabile. Până în prezent, zeci de familii atent selectate din mai multe regiuni sărace ale țării s-au putut bucura de acest proiect.

Beneficiarii ramân mai multi ani sub îndrumarea ADRA până cand există convingerea că pot să se descurce singuri. De altfel, chiar dacă aceștia au doar cuvinte de mulțumire pentru acest sprijin inițial important, sunt conștienti de responsabilitatea ce le revine, aceea de a munci eficient pentru a avea la final o recoltă bună.

Nu ne vine să credem că acest lucru devine realitate, pentru că, deși ne gândeam căt de bine ar fi să avem un astfel de solar, singuri nu ne-am fi descurcat.

mărturisea cu lacrimi de bucurie în ochi una dintre beneficiarele ADRA ale acestui proiect.

De câteva zile proiectul nostru a fost înscris într-o competiție de proiecte “Idei din Țara lui Andrei” pentru a primi finanțare de 15 000 de euro din partea PETROM. Suma totală pentru cele 389 de proiecte înscrise anul acesta va fi de 200 000 euro. Procedura prin care se va face selecția proiectelor câștigătoare prevede că 40% din șanse sunt date de votul oferit online pe site-ul: taraluiandrei.ro. Îmi place să cred că susținătorii ADRA, cei care au facut posibil prin votul lor oferit în doi ani la rând, să ridice proiectul ‘Vreau la școală” pe primul loc în competiția organizată pentru finanțarea Raiffeisen Bank, se vor mobiliza și de data aceasta pentru a susține și acest proiect deosebit

a declarat cu optimism domnul Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA România.

Iată pașii pe care trebuie să-i faci pentru a putea vota proiectul “Grădini roditoare”:

 1. Fă-ți un cont pe site-ul competiției, accesănd link-ul următor: http://www.taraluiandrei.ro/user/inregistrare
 2. Ai grija să introduci în partea dreaptă a formularului de înscriere și numărul de telefon pe care vei primi ulterior un SMS cu un cod de confirmare!
 3. Înainte să apeși butonul <<CREEAZĂ CONT>>, bifează căsuța din dreptul *Sunt de acord cu termenii şi condiţiile site-ului!
 4. Verifică-ți adresa de e-mail şi apasă link-ul din interiorul email-ului primit pentru confirmare!
 5. Se va deschide o pagină în care vei fi rugat să introduci in campul indicat codul de confirmare pe care l-ai primit printr-un SMS pe numărul de telefon introdus în formular.
 6. Deschide pagina dedicată proiectului “Grădini roditoare” accesând link-ul următor: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-gradini-roditoare-id-1154-cmsid-65
 7. Apasă butonul <<Votează și tu!>> din partea de sus a paginii proiectului!

Asta a fost tot!

ATENȚIE! Doar până pe 15 Mai 2014 se pot oferi voturile.

Iți mulțumim frumos pentru vot dar și pentru că vei recomanda prietenilor tăi să voteze și ei acest proiect!

Cu prețuire,
echipa ADRA România

23 de răspunsuri

 1. Buna ziua,
  Vreau sa va semnalez faptul ca de 2 zile incerc sa votez acest proiect, iar cand incerc sa imi fac cont pe „tara lui andrei“, imi da de fiecare data acelasi mesaj:

  “Adresa de e-mail introdusă se află deja în baza noastră de date!“
  Introduc alt email, cu acelasi numar:
  “Numărul de telefon introdus se află deja în baza noastră de date“
  Precizez ca nu m-am inscris niciodata pe site-ul lor, si ca numerele introduse sunt existente si valabile.
  Puteti verifica, sau poate ma ajutati in vreun fel?
  multumesc!

 2. am votat cu mare drag si bucuria de a sustine acest Proiect”Gradini Roditoare”. DOMNUL DUMNEZEU, sa va dea BIRUINTA, in toate PROIECTELE pe care le INITIATI sub CALAUZIREA LUI. De fiecare data ,cand mai aveti astfel de Proiecte ,as vrea sa va sustin,cu mare Bucurie si Credinta ca DOMNUl la astfel de Atitudini ne cheama, Sa ne UNIM ,in FACEREA BINELUI. In SLUJBA LUI,

 3. Cred ca victoria e asigurata si datorita contributiei masive a LTA Bucuresti si nu numai. A fost o mobilizare masiva in ultimele zile. Multumim tuturor! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate