Caută
Close this search box.

319 de zâmbete și mulțumiri ADRA România pentru Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din Madrid

ADRA România mulțumește Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din Madrid, Spania pentru sprijinul oferit prin trimiterea pachetelor în luna decembrie 2022, în valoare de peste 45.000 EUR, pentru cei 319 de copii ce provin din medii defavorizate, dar care au rezultate academice excepționale din cadrul proiectului „Vreau la școală!”.

 • Moldova și Bucovina (100 de elevi) – Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea EMAUS, Madrid, Spania:
 • Muntenia și Dobrogea (74 de elevi) – Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea EMAUS, Madrid, Spania:
 • Oltenia (55 de elevi) – Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea EMAUS și BETANIA, Madrid, Spania:
 • Transilvania Sud (52 de elevi) – Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea EFES și CALATRAVA, Madrid, Spania:
 • Banat și Crișana (23 de elevi) – Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea EBEN EZER, Madrid, Spania:
 • Transilvania Nord și Maramureș (15 elevi) – Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea RESURRECCIÓN și ARGANDA, Madrid, Spania:

Cu ajutorul dumneavoastră, ADRA România poate duce obiectivul până la capăt, acela de a lupta împotriva abandonului școlar prematur de către copii oferindu-le în fiecare lună alimente de bază, rechizite școlare, articole de igienă și îmbrăcăminte în cadrul proiectului „Vreau la școală!”.

Proiectul inițiat de către ADRA România – „Vreau la școală!” – are ca obiectiv lupta împotriva abandonului școlar prematur, încercând să ajute la depășirea a două praguri dificile pe care acești copii le întâmpină: intrarea în gimnaziu și intrarea în liceu. Beneficiarii ADRA sunt identificați prin intermediul parteneriatelor cu primăriile locale și prin colaborarea strânsă a voluntarilor locali ADRA cu directorii unităților de învățământ din zonă.

ADRA România susține educația!

Proiectul ADRA „Vreau la școală!” dorește să susțină la școală copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile și sunt permanent amenințați de abandon școlar.

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul „Vreau la școală!” și să se implice, o pot face prin:

 • voluntariat (vă puteți adresa coordonatorilor de proiecte ADRA la nivel regional);
 • prin donații materiale (produse de igienă, îmbrăcăminte, etc.), dar și prin
 • donații financiare în contul ADRA sau
 • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, prin specificarea proiectului la destinații sau
 • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Informații despre proiectul ADRA „Vreau la școală!” puteți regăsi accesând link-ul „Vreau la școală!”.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate