Caută
Close this search box.

45.000 USD finanțare vouchere pentru voluntarii ADRA România din cadrul proiectului „Speranță pentru Ucraina”

Timp de două luni, Ucraina se confruntă cu o situație fără precedent. Acest lucru a dus la strămutarea populației atât în ​​interiorul Ucrainei, cât și la granițele țărilor vecine. Încă din prima zi, echipa de voluntari ADRA România întâmpină pe refugiați frumos și dezinteresat, oferind apă, alimente, cazare în centrele puse la dispoziție sau îndrumare, locuri încălzite pentru a se odihni, suport emoțional, precum și telefoane cu convorbiri gratuite spre Ucraina, astfel încât refugiații să-și asigure rudele rămase că au ajuns cu bine în România.

ADRA Internațional în parteneriat cu ADRA România intervine cu un ajutor suplimentar pentru voluntarii ADRA România, în cadrul proiectului „Speranța pentru Ucraina”, prin distribuirea de vouchere în valoare de aproximativ 45.000 USD, (205.875 lei) pentru serviciile de voluntariat prestate de la începutul campaniei umanitare până la zi. Prin urmare, din cele 6.300 de vouchere au fost trimise în teritoriu 5.400 de vouchere a câte 30 lei voucherul, pentru a fi distribuite voluntarilor.

ADRA procedură de distribuire pentru voluntari – PDF

Programul de distribuire a voucherelor face parte din finanțarea ADRA Internațional pentru proiectul cadru „Speranță pentru Ucraina” implementat pentru refugiații ucraineni atât în ​​interiorul Ucrainei, cât și la granițele țărilor vecine.

ADRA România alături de echipa de voluntari se implică în sprijinul refugiaților din Ucraina, aducând puțină alinare unor oameni greu încercați de vicisitudinile războiului. Dumnezeu să vegheze asupra noastră!”, a declarat Dan Constantinescu, Manager proiect ADRA România.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.


Mai multe despre proiectul „Speranță pentru Ucraina” aici:

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate