Caută
Close this search box.

ADRA ESTE AICI pentru 354 de persoane vulnerabile, în mod special cazuri medicale grave, prin proiectul „Sprijin pentru fiecare”!

În perioada anilor 2011 – 2019, în cadrul proiectului ADRA „Sprijin pentru fiecare”, care se încadrează în domeniul de expertiză ”Asistarea Categoriilor Sociale Defavorizate”, au fost susținute 354 de persoane vulnerabile în vederea îmbunătățirea condițiilor de viață prin acordarea de sprijin personalizat potrivit nevoilor specifice ale fiecărei persoane asistate pentru care se realizează intervenția umanitară.

Beneficiarii proiectului ADRA „Sprijin pentru fiecare”, copii, tineri și vârstnici vulnerabili, în mod special cazuri medicale grave care nu dispun de resurse financiare suficiente pentru tratament, sunt selectați în parteneriat cu Unitățile Administrativ Teritoriale, cu Unitățile de Învățământ și cu alte Instituții publice sau private și corespund direcțiilor de implementare ale proiectelor ADRA România. Finanțatorii sunt persoane fizice și juridice din țară și din afara țării, care, împreună cu voluntarii ADRA România, reușesc să răspundă concret strigătului de ajutor acolo unde este nevoie, decontarea serviciilor medicale variind în funcție de nevoi și de donații de la câteva sute de euro la zeci de mii de euro.

Din data de 31 august 2020, familia Andrei din municipiul Craiova trece prin încercări grele, viața schimbându-li-se peste noapte. Fiul lor, studentul Horia-Filip Andrei, în vârstă de 23 de ani, în urma examinării RMN a articulațiilor coxofemurale, a fost diagnosticat cu CONDROSARCOM – formațiune tumorală la nivelul mușchiului fesier mijlociu de partea dreaptă, cu întreruperea corticalei de la nivelul osului iliac drept, o tumoare de mărimea unui ou de găscă. În urma investigațiilor din România, medicii i-au recomandat, urgent, tratament de specialitate în afara țării, în Austria, Viena. Astfel că, din 6 septembrie 2020, Andrei Filip se află la Viena, internat la o clinică privată pentru consult, operație și tratament, care depășesc suma de 20.000 euro. În urma acestora, miercuri, 23 septembrie 2020, a avut loc operația chirurgicală de extragere a tumoarei, intervenția chirurgicală fiind un real succes. Pe parcurs va urma recuperarea prin fizioterapie.

„Când aud vorbindu-se despre situații medicale delicate ce necesită intervenții de specialitate din partea medicilor, aproape de fiecare dată îmi trece prin minte acest gând: ce bine ar fi fost să fie Domnul Isus aici pentru a face o minune! În ciuda lipsei fizice a Domnului Isus, prezența spiritului Său manifestat sub diferite forme poate face diferența între moarte și viață, între boală și vindecare. Astăzi, mâinile medicilor sunt mijloacele prin care Dumnezeu face mai departe minuni pentru alinarea suferinței umane. Astăzi, prin proiectul ”Sprijin pentru fiecare” implementat de către Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România, încercăm să oferim mijloacele necesare pentru cât mai multi oameni care au nevoie de intervențiile miraculoase din partea lui Dumnezeu” a declarat Walter Creciuneac, Secretar Asistent Director. Casier ADRA România.

ADRA România promovează un viitor mai bun!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru fiecare” și să se implice susținându-l pe Horia-Filip Andrei, o pot face prin:

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate