Caută
Close this search box.

ADRA relansează si extinde proiectul „Vreau la scoală”

ADRA România și în acest an a reluat proiectul ”Vreau la școală”, proiect prin care copiii din familii sărace, cu rezultate bune la învățătură, sunt ajutați să meargă la școală.
Aflat în al V-lea an de desfășurare, proiectul a avut un mare impact în rândul copiilor care trăiesc în familii foarte sărace dar care își doresc să-și construiască un viitor mai bun.
Anul acesta aria de răspândire a proiectului a crescut, copii beneficiari aflându-se în zonele Oltenia, Dobrogea, Muntenia și Moldova.

Nu pot sa cred ca am primit exact ceea ceea ce imi doream mult: ghiozdănel si rechizite pentru scoală

au fost cuvintele rostite de Gabriel Daraban, un nou beneficiar al proiectului, din localitatea Satul Nou, judetul Constanta, elev in clasa a 4- a.

Fiecare copil inscris in proiectul „Vreau la scoală” a primit rechizite pentru începerea noului an școlar, urmând ca în fiecare lună să primească ajutor și monitorizare pentru a-și putea îmbunătăți vizibil rezultatele școlare.

Deși nu avem toti banii necesari susținerii acestui proiect până la sfârșitul anului l-am început cu încrederea că strigătul acestor copii care luptă să-și construiască un viitor mai bun, va ajunge acolo unde trebuie. Din experiența anilor trecuți suntem încrezători că toți cei 150 de copii, înscriși în proiect vor fi cu adevărat ajutați să înainteze spre o bună direcție profesională, iar sărăcia părinților nu va fi un obstacol în calea educației lor.

a declarat domnul Sorin Goleanu, director ADRA România.

Schimbă o viață și vei schimba lumea!
Toți cei care vor dori să facă acest lucru susținând un copil din acest proiect, o pot face cerând detalii la numărul de telefon 0212525117.
ADRA România este membru al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului din ţara noastră din noiembrie 2003.
ADRA este una dintre cele mai răspândite organizaţii neguvernamentale, cu o prezenţă activă în 125 de ţări şi se conduce după o filozofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebire de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate