Caută
Close this search box.

ADRA Romania a inițiat procedura de selecție a auditorului extern pentru proiectul „Speranță pentru Ucraina”

ADRA Romania a inițiat procedura de selecție a auditorului extern pentru proiectul „Speranță pentru Ucraina”, proiect al cărui buget este de 800.000 USD.

Ofertele, incluzând propunerea financiară, se depun la secretariatul ADRA, sau pe mail la office@adra.ro, ori la managerul de proiect pe adresa dan.constantinescu@adra.ro, până la data de 28 iunie a.c.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate