Caută
Close this search box.

ADRA România câștigă din nou finanțarea programului de granturi Raiffeisen Comunități, clasându-se pe locul 1.

proiectele_castigatoare-e1317644246435ADRA România a ocupat din nou primul loc în competiția privind obținerea unei finanțări în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunități, ediția 2013, acumulând un total de 1746 de voturi.

Şi de această dată am avut o competiție serioasă, de peste 100 de proiecte, însă Dumnezeu ne-a ajutat să obținem locul I și să câștigăm această finanțare. Mulțumim din suflet ca echipă dar și în numele tuturor copiilor care vor beneficia de acest proiect celor care s-au implicat personal, prin vot direct, dar și celor care ne-au promovat și recomandat mai departe.

a declarat Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

Ca și anul trecut, grantul obținut va asigura necesarul proiectului “Vreau la Școală” (unul dintre cele mai solicitante financiar) timp de trei luni, pentru 50, dintre cei peste 270 de copii incluși în proiect la nivel național.

Ne-am fi dorit ca anul acesta proiectul nostru să fie câștigator cu mult mai multe voturi față de anul trecut, lucru care ar fi ajutat la viitoarele colaborări pe termen lung cu Banca Raiffeisen, însă sperăm ca acest lucru să se întâmple în competiția de anul viitor.

a mai declarat Goleanu

Programul de Granturi „Raiffeisen Comunitati”, aflat la cea de-a treia editie, este primul de acest gen de pe piața bancară românească și reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în localitățile în care Raiffeisen Bank își desfășoară activitatea.

Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătațirea nivelului de trai din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate