Caută
Close this search box.

ADRA România primește licența de la ADRA Internațional

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 albÎncepând cu 2013, ADRA Internațional a demarat pentru prima dată la nivel mondial un amplu proces de acreditare și uniformizare a tuturor celor 125 de birouri naționale ADRA. Acest demers oferă o mai mare siguranță a dezvoltării și derulării de proiecte dar și o standardizare a procedurilor fiecărui birou național.

Joi 23 iulie 2015, după un proces laborios ce s-a extins pe o perioadă de mai multe luni de zile în care au fost implicați atât angajații ADRA România cât și Consiliul Director ADRA România,  ADRA Internațional a oferit licență de funcționare biroului ADRA România. Prin licența primită, ADRA România se alătură celorlalte birouri ADRA naționale, lucrând în acord cu regulamentele, procedurile, standardele și filosofia ADRA Internațional.

mail.google.com1”Multe mulțumiri pentru activitatea biroului ADRA România. Suntem foarte încântați că veți continua această lucrare ca parte a rețelei globale ADRA Internațional” Jonathan Duffy, Președintele ADRA Internțional.

Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România a declarat: ”Acum, la finalul acestui proces intens, nu putem decât să ne bucurăm că am putut primi licența de funcționare pentru ADRA România. Este plăcut să vezi cum o echipă tânără se unește și, într-un timp mai scurt decât cel estimat de noi și cu o lună mai devreme decât termenele impuse, reușește să creeze, să centralizeze și să trimită mai bine de 300 de documente. Aprobarea acestor documente vorbește atât de bine despre profesionalismul și expertiza biroului ADRA România.”

Lucrul în cadrul procesului de licențiere ADRA România a însemnat o frumoasă și fructuoasă colaborare între toate departamentele biroului ADRA România.

”A fost o frumoasă provocare să centralizez documentele cerute de ADRA Internațional, dar și un privilegiu de a vedea atenția deosebită care se acordă fiecărui departament, fiecărui voluntar și fiecărui beneficiar din cadrul proiectelor ADRA. Îmi doresc ca rezultatul acestui proces, licențierea ADRA România, să ne motiveze atât ca echipă cât și individual că să ne păstrăm la înălțimea standardelor și responsabilităților pe care le presupune afilierea la ADRA Internațional.” Alina Ivașco, secretară ADRA România

Licența primită oferă, printre altele, biroului ADRA România: dreptul și acreditarea de a folosi numele și sigla ADRA; dreptul de proprietate legală asupra siglei ADRA și dreptul de a defini limitele de folosință ale siglei și drepturilor de proprietate ADRA asigurându-se că nu vor fi folosite în afara drepturilor permise de ADRA; dreptul și acreditarea de a folosi numele ADRA în toate activitățile publice, inclusiv înregistrări interne, documente publice și comunicări publice; dreptul și opțiunea de a furniza rapoarte standardizate, matrițe pentru materiale fizice și electronice și dreptul de proprietate asupra elementelor de identitate vizuală ADRA.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate