Caută
Close this search box.

ADRA România respectă iubirea și la Titu

TITU alina mohoreaMiercuri, 8 aprilie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România împreună cu Asociația Solwodi și Asociația Anais au susținut workshopuri adolescenților din orașul Titu, județul Dâmbovița la Liceul Tehnologic ”Goga Ionescu”.

În urma invitației Liceului Tehnologic ”Goga Ionescu” din Titu prin Doamna Profesor Magdalena Ionescu și a Asociației Anais, zeci de tineri din clasele IX – XII au fost conștientizați, de către Alina Bordaș – Mohorea – psihoterapeut ADRA România, Mihaela Mangu – președinte Anais, Adina Bălan – președinte Solwodi, George Mitroi – administrator ADRA România, prin activitatea de prevenire a violenței în rândul tinerilor cu tema ”Respectă iubirea” în cadrul ”ȘCOALA ALTFEL: Să știi mai multe, să fii mai bun”.

Prezentatorul workshopurilor, Doamna Psihoterapeut Alina Bordaș – Mohorea ne-a declarat:

„De la prima întâlnire elevii s-au implicat în discuțiile pe care le-am generat. Au fost momente în care informațiilor punctuale au fost abordate în spiritul caracteristic adolescenților și au fost multe alte clipe în care am simțit că ceea ce am prezentat a ajuns la inima lor. Valorile și expertiza ADRA România au putut să fie duse mai departe.”

TITU george mitroi”A fost o mare bucurie pentru mine să mă întorc după 18 ani la liceul de unde am absolvit și să le spun celor de acolo ce bine este să ai o familie frumoasă și ce înseamnă să aperi relațiile frumoase și drepturile celorlalți. M-am bucurat că am avut ocazia să mă revăd cu cadrele didactice. Am văzut copii care s-au arătat interesați și au participat răspunzând la întrebări și încercând să se implice activ în discuții”

a declarat Domnul George Mitroi, administrator ADRA România.

ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor, prin iniţiative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcţii principale, una dintre ele fiind lupta împotriva violenței în familie. Din anul 2009, ADRA România conduce ”Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA”, având cea mai mare capacitate din această parte a ţării, victimele beneficiind gratuit de cazare şi de consiliere de specialitate.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate