Caută
Close this search box.

Ajut-o și tu pe Angela prin proiectul ADRA „Sprijin pentru fiecare”!

UPDATE: 14 August 2024

Vești bune!

În urma donațiilor dumneavoastră a fost strânsă suma necesară achiziționării protezei pentru Angelica Pascariu. Avansul pentru proteză a fost plătit, iar la finalul lunii august, Angelica Pascariu va merge la clinică pentru a începe procedura de montare a protezei. Ulterior, va reveni la clinică pentru protezarea definitivă.

Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul oferit!

ADRA România

UPDATE: 09 Iulie 2024

Cancerul poate afecta viața unei persoane în numeroase moduri, influențând atât aspectele fizice, cât și cele emoționale și sociale. Un astfel de caz este cel al Angelicăi Pascariu, din județul Iași, comuna Mogoșești. O problemă medicală apărută la 25 de ani ce părea inițial simplă, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de temut diagnostice: fibrosarcom (cancer la genunchi).

Neavând nicio altă cale de tratament și temându-se de complicații sau chiar de propria viață, medicii i-au amputat piciorul. Operatia a decurs bine, însă piciorul a fost amputat integral din șold. Ulterior operației medicii i-au spus ca va putea să revină la activitățile obișnuite dacă va reuși să-și procure o proteză.

Adaptarea la noua viață a fost dură. După câțiva ani a primit o proteză provizorie care însă s-a dovedit a fi mai degrabă un lucru dăunător, deformând coloana. După mai multe experiențe neplăcute, Angela Pascariu este astăzi în situația de a avea nevoie de o nouă proteză. Costul unui astfel de echipament medical performant este de aproximativ 12.000 euro.

„Cu încredere că Dumnezeu ne susține, ne-a ajutat până acum și ne-a arătat dragostea Lui, vrem și noi să arătăm la rândul nostru oamenilor prin zâmbet și prin rugăciune, iar Dumnezeu ne va binecuvânta în continuare! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mâna întinsă oferită de către ADRA România și Speranța TV, cât și fiecărei persoane care a văzut experiența mea și a fost sensibilizată de Duhul lui Dumnezeu! El să lase o binecuvântare specială fiecăruia!”, a declarat Angela Pascariu, persoană asistată în cadrul proiectului „Sprijin pentru fiecare”.

„Primim binecuvantari din partea Cerului cu scopul de a fi mâini întinse și adevărate puncte de sprijin in îndeplinirea chemării de a alina suferința celor din jur. Pentru Angela binecuvântarea înseamnă o viață activă, normală, în care poate munci, iar acest lucru îl poate face doar cu ajutorul unei proteze speciale. Orice sacrificiu din partea noastră, înseamnă că am înțeles adevărul fundamental: acela că primim pentru a dărui pentru nevoile semenilor”, a declarat Cristina Rosu, Manager Proiect ADRA România.

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru fiecare” și să se implice susținând-o pe Angela Pascariu, o pot face:

  • donații financiare în conturile ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/donează pentru proiectul ”Sprijin pentru fiecare” prin specificarea „Angela Pascariu” la destinația banilor.
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Beneficiarii proiectului ADRA „Sprijin pentru fiecare”, copii, tineri și vârstnici vulnerabili, în mod special cazuri medicale grave care nu dispun de resurse financiare suficiente pentru tratament, sunt selectați în parteneriat cu Unitățile Administrativ Teritoriale, cu Unitățile de Învățământ și cu alte Instituții publice sau private și corespund direcțiilor de implementare ale proiectelor ADRA România. Finanțatorii sunt persoane fizice și juridice din țară și din afara țării, care, împreună cu voluntarii ADRA România, reușesc să răspundă concret strigătului de ajutor acolo unde este nevoie, decontarea serviciilor medicale variind în funcție de nevoi și de donații de la câteva sute de euro la zeci de mii de euro. 

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în 118 țări și având la bază filosofia care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate