Caută
Close this search box.

ASCULTA VIATA concert caritabil sustinut de copii hipoacuzici cu performante deosebite

Asociația Audiologilor din România și ADRA România alături de ProConfort și Centrul de protezare auditivă și implant cohlear Audiologos cu sprijinul Karl Storz, Med EL și AGI – Construct organizează miercuri, 14 decembrie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București concertul umanitar “Ascultă viața”

Ceea ce face acest concert diferit de oricare altul din această perioadă este faptul că el va fi susținut de copii hipoacuzici cu performanțe deosebite. Alături de aceștia  și-au anunțat participarea Trupa Studioului Coregrafic  “Reverence”, soliștii vocali Luiza Spiridon, Ingrid Iorgulescu și Vili Dulă, orchestra de clopoței “Curcubeul”, formația vocală Phileo precum și dirijorul Filarmonicii din Pitești Tiberiu Oprea.

Scopul principal al organizării acestui concert este strângerea de fonduri pentru Secția ORL a Spitalului Clinic de Recuperare din Iași, în cadrul căreia sunt efectuate în prezent, cu multe eforturi, operații de implantare cohleară, singurele în masură să redea auzul copiilor care suferă de hipoacuzie profundă. Datorită medicilor inimoși de aici, în fiecare an, tot mai mulți copii au putut să audă pentru prima oară vocile părinților lor

Sorin Goleanu, director executiv ADRA România.

În prezent, secția are nevoie de freze chirurgicale noi, instrumente medicale și aparatură performantă pentru a-și putea continua activitatea, dar și de condiții mai bune în sala de operație și în saloanele pacienților.

Deși intrarea va fi liberă, în timpul evenimentului se vor putea face donații de către participanți.

 

UPDATE: În urma acestui concert a fost strânsă suma de 20.000 RON cu sprijinul sponsorilor și a celor prezenți în sală. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate