Caută
Close this search box.

Birourile ADRA International, ADRA Europa și ADRA România sprijină victimele inundaţiilor din judeţul Galaţi

Sigla ADRA Romania - vertical STANDARD 100 copy albÎncă din luna octombrie, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România alături de ADRA Internaţional şi ADRA Europa sunt alături de victimele inundaţiilor, din judeţul Galaţi. Prin finanţarea acordată de cele 3 birouri ADRA au fost oferite pachete umanitare în conformitate cu standardele în domeniu pentru 205 familii din 4 localități din județul Galați, respectiv: Pechea, Cuza Vodă, Costache Negri și Slobozia Conachi, în cadrul proiectului ADRA „Pod peste ape!” (EM16-73).

img_6063Chiar dacă au trecut câteva luni de la inundațiile din județul Galați, oamenii se confruntă cu greutăți din punct de vedere al spațiului locativ: pereții caselor nu s-au uscat și în multe dintre acestea s-a instalat mucegaiul, fiind un pericol pentru sănătatea acestora. Prin produsele de igienizare oferite, beneficiarii își pot curăța locuințele și pot avea condiții mai bune de trai. Fiecare stradă afectată de inundaţii a fost vizită de voluntarii ADRA România, care s-au mobilizat exemplar, în vederea oferirii apei, a pachetelor de igienă, a produselor de curățenie şi a păturilor achiziţionate pentru fiecare familie.

img_6179-2”Expertiza ADRA de răspuns în caz de dezastre este una recunoscută la nivel mondial. Împreună cu biroul Internațional și cel european, ADRA România a acordat asistență și bunuri necesare după inundațiile din județul Galați. Indiferent de biroul din care facem parte, dragostea de oameni și sprijinirea acestora pentru a le reda demnitatea este una dintre valorile după care ADRA se ghidează” a declarat Monica Brînceanu, Responsabil Comunicare ADRA România.

img_6058În urma evaluării, ADRA România a decis să-și asume această responsabilitate și să intervină în perioada următoare în cele mai dificile situații asistând la îmbunătățirea spațiului locativ, în parteneriat cu primăriile locale, pentru familiile greu încercate, implementând proiectul ”Speranța mai presus de ape” prin care susține victimele inundațiilor prin construirea sau reconstruirea caselor afectate de inundații. Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice o pot face prin:

  • voluntariat;
  • donații materiale (atât produse alimentare, produse de igienă și de curățenie, dar și materiale de construcție);
  • donații financiare în conturile ADRA;
  • donând direct pe site ul adra.ro/doneaza pentru proiectul ”Speranța mai presus de ape”.

img_6140ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, una dintre cele mai răspândite organizaţii neguvernamentale din lume, fiind activă în 139 de ţări şi conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, sub moto-ul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate