Caută
Close this search box.

Campania ADRA Romania / Leonard Doroftei impotriva violentei in familie primita cu entuziasm

Prima săptămână din campania ADRA România a adus organizatorilor un succes mai mare decât cel prognozat inițial. Astfel, pe data de 30 noiembrie Consiliul Național al Audioviziualului a aprobat difuzarea spotului campaniei în regim de campanie necomercială iar mai multe televiziuni naționale au acceptat difuzarea acestuia în perioada următoare. Până acum, acordurile au fost încheiate cu ProTV, Sport.ro, Antena 3, Realitatea TV, Money Channel și Speranța TV iar discuțiile continua.

De asemenea, impactul internetului a fost copleșitor: 1350 de “prieteni” pe rețeaua de socializare Facebook, numeroase articole pe bloguri și peste 3000 de vizualizări ale spotului cu Leonard Doroftei dintre care peste 2000 pe canalul YouTube ADRA Romania. Acesta a fost preluat de mai mulți utilizatori și a fost inclus în mai multe publicații sportive și site-uri ale unor organizații sau persoane publice.

Combinată cu difuzarea spoturilor prin rețeaua ZOOM, acțiunea voluntarilor de postare a afișelor și de distribuire a pliantelor pregătite pentru această ocazie a trezit interesul bucureștenilor și de asemenea a generat un val de simpatie instantaneu.

În paralel cu aceste acțiuni, au fost derulate și unele mai puțin vizibile însă cu impact în anumite direcții. Astfel, în timpul săptămânii a avut loc o întâlnire de suflet cu beneficiarii Casei ADRA și seminarii cu studenţii de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti.

Un alt rezultat al acestei campanii este inițiativa unor studenți ai Facultății de Drept care, după ce au văzut acțiunile desfășurate, doresc o întâlnire pe această temă cu responsabilii ADRA iar toate fondurile strânse la un eveniment ce urmează a se desfășura în curând să fie donate proiectului Casa ADRA.

Ne bucurăm din suflet că mesajul nostru a fost primit atât de bine de opinia publică. Sperăm ca aceste acțiuni să ajute atât agresorii cât și victimele în rezolvarea problemelor generate de acest fenomen. Sigur, acum deja avem o altă perspectivă asupra lucrurilor și ne dorim rezultate din ce în ce mai mari

a declarat dl. Sorin Goleanu, director ADRA România.

Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA – are cea mai mare capacitate din această parte a țării, pînă acum aproximativ 150 de victime primind cazare și consiliere de specialitate gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate