Caută
Close this search box.

Campionatul de Bine – ultimele 3 zile

Campionatul de Bine, în care ADRA România este finalistă, se apropie de încheiere. Campania se va desfășura până pe data de 19 Februarie timp în care se vor putea realiza donații pentru achiziționarea ambulanței, în cadrul proiectului ADRA ”Speranță pentru imigranți”.

În prezent, ADRA România se poziționează pe locul 6, iar pentru a fi câștigători este necesar să se poziționeze în primele 3 locuri ale clasamentului. Împreună vom reuși. Mai sunt 3 zile în care poți dona pentru a susține achiziționarea unei ambulanțe pentru spitalul ADRA din Irak. Donează acum pentru ambulanța ADRA accesând următorul link:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Sustine-si-tu-primul-spital-de-refugiati

Conform regulamentului campaniei, vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. În calculul scorului final se ia suma totală strânsă din donații și numărul total de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine 2017. Donatorul distinct este considerat persoana care face cel puțin o donație într-una dintre etape. Premiile vor consta în dublarea sumelor atrase de participanți de la donatori în cadrul Campionatului de Bine, până în limita a 5.000 de euro.

 

Detalii despre campania ADRA puteți regăsi accesând următorul link:

7 lei pentru ambulanța ADRA

ADRA România

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate