Caută
Close this search box.

Concert caritabil “Vreau la şcoală” la Biserica Neagră din Braşov

afis brasov concertGrupul Voces, alături de organistul Steffen Schlandt, vor susține sâmbătă, 28 septembrie 2013, de la ora 18:00, la Biserica Neagră din Brașov, concertul caritabil „Vreau la școală”.

Concertul reprezintă o invitație adresată tuturor celor care doresc să se alăture ADRA România în sprijinirea a 22 de elevi conștiincioși dar fără posibilități materiale din județul Brașov, de a putea frecventa școala și în anul școlar 2013-2014, prin intermediul proiectului „Vreau la școală”.

Ne place să aducem bucurie, prin lauda noastră la adresa lui Dumnezeu, celor care ne ascultă la fiecare program sau concert, însă ne-am propus ca anul acesta să facem mai mult decât atât. Am dorit ca prin talentul nostru să putem ajuta într-un mod pragmatic pe cei care sunt în lipsă și astfel s-a născut ideea acestui concert caritabil,

a declarat Emanuel Suciu, dirijorul Grupului Voces.

Acompaniați de organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt, membrii Grupului Voces vor cânta piese corale care le vor îndrepta gândurile celor prezenți către Dumnezeu și dragostea Sa. Prin participarea la concert, publicul va reuși să treacă dincolo de trăirea muzicală, contribuind la implementarea proiectului „Vreau la școală” în localitățile Zărnești, Hăghig și Apața.

Ne-am bucurat să primim invitația Grupului Voces de a organiza împreună acest concert caritabil. Le mulțumim de asemenea și celor de la Biserica Neagră care au fost de acord ca toți banii strânși din vânzarea biletelor să fie direcționați către copiii beneficiari ai proiectului nostru,

a declarat directorul ADRA România, domnul Sorin Goleanu.

Intrarea la concert se va face pe bază de bilet, prețul fiind de 8 lei. Biletele pot fi achiziționate în săptămânile dinaintea concertului, precum și cu jumătate de oră înainte de concert, de la casa de bilete a Bisericii Negre. De asemenea, cei care doresc să facă o donație suplimentară vor avea la dispoziție urne speciale pentru aceasta.

Grupul Voces este un proiect început în anul 2009 de oameni care au crezut că muzica poate să unească spirite diferite, personalităţi distincte, care au în comun aceeaşi dragoste pentru muzică. Astfel, tineri din mai multe oraşe s-au unit pentru a aborda piese muzicale religioase din mai multe stiluri, aparţinând mai multor culturi şi limbi în încercarea de a înţelege muzica şi lauda la adresa lui Dumnezeu într-un mod mai complex.

ADRA România a demarat acum șapte ani proiectul „Vreau la școală” prin care dorește să lupte împotriva abandonului școlar prematur. În prezent, la nivel național, 270 de copii beneficiază de acest program prin care li se asigură condițiile necesare continuării școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate