Caută
Close this search box.

Concert cu scop caritabil pentru tabăra ADRA „Vis de Copil”

UPDATE: Luni, 10 iunie 2024

Mii de mulțumiri tuturor care au participat la concertul caritabil ”Vis de copil” sprijinind astfel educația elevilor beneficiari în cadrul proiectului ”Vreau la școală!”.

Suma care s-a strâns în urma donațiilor dumneavoastră este de 20.000 lei.

ADRA România

UPDATE: Vineri, 07 iunie 2024

În data de 08 iunie 2024, ora 17:00, ADRA România vă așteaptă în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea „Salem” din Arad pentru a asculta muzică de calitate și pentru a susține educația copiilor din cadrul proiectului „Vreau la școală!”. Concertul umanitar va fi susținut de coruri și fanfare reunite ale Bisericilor Adventiste: „Salem” Arad, Apateu și Archiș.

Acest eveniment face parte din suita de manifestări prin care ADRA România își propune să promoveze proiectul „Vreau la școală!” și să ofere copiilor beneficiari șansa de a petrece câteva zile într-o tabără de vară.

Intrarea este liberă!

„Vă invităm la o reuniune muzicală specială, unde corurile și fanfarele reunite ale bisericilor adventiste „Salem” Arad, Apateu și Archiș se unesc pentru a-L lăuda pe Dumnezeu și pentru a susține tabăra ADRA „Vis de Copil” 2024. Haideți să ne bucurăm împreună de muzică și să contribuim la un scop nobil! Vă așteptăm cu drag pe 8 iunie 2024, la ora 17:00, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea „Salem”, Arad”, a declarat Adrian Iva, Coordonator proiect „Vreau la școală!”, Arad.

„Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru mobilizarea oamenilor cu suflet frumos din zona Arad și pentru susținerea pe care ei o oferă copiilor din proiectul „Vreau la școală!”. Aici proiectul s-a dezvoltat frumos și a crescut de la an la an. Tabăra „Vis de Copil” este modalitatea practică prin care dorim să arătăm copiilor beneficiari din proiect că ne pasă de ei și-i iubim! Vă așteptăm să fiți alături de noi, la o ocazie specială de muzică și împreună simțire! Haideți să ne dăm mâinile pentru ca visul acestor micuți să devină realitate!”, a declarat Gabriela Istrate, Manager Proiect ADRA România.

„Când mă gândesc la cuvântul a dărui, îmi vine în minte un citat pe care l-am găsit cu multă vreme în urmă care spune așa: Niciodată nu dăm din buzunar, ci dăm din inimă. La început mi-a fost destul de greu să cred în acest citat, dar apoi mi-am dat seama că așa este, deoarece pentru tot ceea ce ne dorim și credem că avem nevoie găsim resurse, până la urmă prioritizarea face diferența. Nu există nu se poate acolo unde vrem. Prin urmare, dacă ne dorim să sprijinim oamenii și vrem să facem parte din binele lor și să-i ajutăm să iasă din anumite situații existențiale, găsim și soluțiile. Biblia ne spune ceva frumos legat de acest lucru: Cine împrumută pe cineva nevoiaș care are nevoie de ajutorul nostru, îl împrumută pe Dumnezeu, iar Dumnezeu nu va rămâne dator. Haideți să-l îndatorăm pe Dumnezeu oferind din ceea ce avem și ce suntem altora”, a declarat Daniel Bota, Responsabil / Coordonator proiecte ADRA Banat și Crișana.

ADRA România susține educația!

Proiectul ADRA ”Vreau la școală!” susține la școală copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile și sunt permanent amenințați de abandon școlar.

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul “Vreau la școală!” și să se implice, o pot face prin:

  • prin donații materiale (în special produse alimentare, rechizite sau bunuri de igienă personală), dar și prin
  • donații financiare în conturile ADRA (cu precizarea „Vreau la școală!”) sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul “Vreau la școală!”, prin specificarea “Vreau la școală!” la destinația banilor.
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate