Caută
Close this search box.

Conferințe de prezentare a antreprenorilor în cadrul proiectului ADRA Step by Step in Business

IMG_2465Joi, 23 Iulie și Miercuri, 29 Iulie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România și partenerii săi: S.C. R4 Consultanță și Formare Profesională SRL, Asociația Respiro, Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională au organizat în Craiova și în București Conferințe de prezentare a antreprenorilor în cadrul proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”.

IMG_2503Evenimentul și-a propus să promoveze antreprenorii și firmele înființate în cadrul proiectului ADRA Step by Step în regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov, la sărbătoare fiind prezenți antreprenori, beneficiari, reprezentanţi ai firmelor, organizații ale antreprenorilor, instituțiilor publice, ai presei cât și ai partenerilor din proiect.

Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” se desfăşoară în perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

IMG_2208Proiectul ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” îşi propune să contribuie prin activitățile sale la promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov și crearea a minim 80 de noi locuri de muncă.

IMG_2544În anul 2013, Uniunea Europeană, Comitetul Economic și Social European a declarat anul 2015, la nivel European ”Anul European al Dezvoltării” cu motoul: ”Lumea noastră, demnitatea noastră, viitorul nostru”. Printre obiectivele acestui an se numără și eradicarea sărăciei la nivel global și încurajarea a mai multor europeni să se implice în acțiuni de dezvoltare. De asemenea, anul 2015 este anul în care ar fi trebuit îndeplinite obiectivele de dezvoltare ale mileniului, asupra cărora s-a convenit în anul 2000 și în care comunitatea internațională va stabili viitorul cadru global pentru eradicarea sărăciei și realizarea dezvoltării durabile. Anul European al Dezvoltării este anul tuturor.

IMG_2201Declarația europeană: ”În 2015, vom face tot posibilul pentru a le explica cetățenilor europeni cum funcționează ajutorul pentru dezvoltare al UE pentru a demonstra că aceasta are un impact pozitiv pe termen lung. Le vom arăta contribuabililor cum folosim banii lor pentru a-i ajuta pe concetățenii noștri din întreaga lume, care trăiesc în condiții de sărăcie, din motive independente de voința lor, să-și câștige traiul pentru ei înșiși, pentru familiile și comunitățile lor”.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate