Caută
Close this search box.

Dragostea nu se gândește la rău!

În perioada 25.11 – 10.12. 2009, cu ocazia Zilelor de activism împotriva violenței în familie, ADRA ROMÂNIA cu sprijinul Primăriei sectorului 1 și al Poliției Ilfov a lansat în București, campania împotriva violenței domestice, sub motto-ul “Dragostea nu se gândește la rău”.

Scopul acestei campanii este acela de a aduce în atenția publicului larg din zonă, un fenomen puțin mediatizat, dar foarte prezent în viețile multor români, cum este acela al violenței domestice.

Statisticile furnizate de Politia Română demonstrează că în fiecare zi o femeie din trei suferă un abuz, fapt pentru care s-a evidențiat necesitatea unor astfel de campanii de informare și de provocare la luptă împotriva fenomenului.

Campania se adreseaza victimelor violenței domestice care au nevoie sa fie ajutate să iasă din cercul vicios în care intră din momentul în care acceptă cu pasivitate să fie abuzate fizic,psihic sau emoțional.Astfel prin organizarea de puncte de informare stradale, prin susținerea de seminare în licee și universități și prin lansarea provocării de voluntariat în folosul victimelor, și anul acesta campania încearcă să-și atingă scopul.
Festivitatea de debut a avut loc la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie, patronat de ADRA ROMANIA, unde s-au reunit pe de o parte cei care lucreaza în folosul victimelor iar pe de altă parte victime (femei și copii) aflați ori în stadiul de recuperare în Centru ori deja recuperați dar care în trecut au beneficiat de serviciile Centrului.Încheierea campaniei va avea loc la sediul ADRA, joi 10.12.2009,în prezența reprezentanților mai multor instituții și fundații care activează în acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate