Caută
Close this search box.

DREPTATE. DRAGOSTE. COMPASIUNE. PERSPECTIVE ȘI BUGET ADRA ROMÂNIA 2024

Duminică, 19 noiembrie 2023, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România, în vederea evaluării activității organizației pentru anul în curs și a aprobării bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024.

În cadrul întâlnirii, s-au validat deciziile Consiliului Director, proiectele ADRA 2023 – 2024, grila și procentul de salarizare, raportul administratorului și bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2024 și rapoartele departamentelor, fiind evidențiate proiectele „Speranță pentru Ucraina”, „Speranță pentru Turcia și Siria”,  ”Vreau la școală!” și ”Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA”.

„În fiecare an, ADRA România și-a dorit ca previziunile bugetare pentru anul următor să fie depășite, așa că a încercat să anticipeze reprezentativ și să abordeze strategic viitorul. Situațiile neașteptate de care suntem convinși că nu vor ezita să apară, nu ne vor înspăimânta, ci, ca de fiecare dată, ne vor da imboldul de a merge mai departe, mai încrezători în implementarea tuturor proiectelor mari și îndrăznețe în acord cu numele pe care îl purtăm: Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor. Știm că nu este ușor, însă știm că ADRA România are o mulțime de sponsori, parteneri și voluntari care fac ca lucrul acesta să devină o realitate. Mai presus de toate, Dumnezeu rămâne Partenerul nostru nevăzut. Sunt atâția beneficiari care deja ne așteaptă!”, a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

Proiectele ADRA România pentru anii 2023 – 2024 se încadrează în cele 5 direcții de acțiune ale Agenției: Dezvoltare economică, Educație și sănătate de bază, Lupta împotriva violenței în familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale și Asistarea categoriilor sociale defavorizate.

Dintre toate proiectele desfășurate, proiectul ADRA ”Vreau la școală!” se remarcă printr-un număr mare de înscrieri de la an la an. Un număr de 510 elevi cu rezultate remarcabile la învățătură au fost aprobați pentru a fi susținuți prin acest proiect în anul școlar 2023-2024. Proiectul ADRA ”Vreau la școală!” susține la școală copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate