Caută
Close this search box.

In Memoriam, Raluca Jujău

Echipa ADRA România a primit cu tristețe vestea morții Ralucăi Jujău, în vârstă de 12 ani. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită de familia Jujău și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere în aceste momente grele ale vieții prin care trec.

„Pierderea fetiței este un șoc pentru noi și golul din suflet nu poate fi umplut cu nimic. Trebuie să mergem mai departe, cu amintirile ei frumoase, deși ne va fi foarte greu. Prin proiectul ADRA „Vreau la școală!” ați fost alături de Raluca, simțind că este iubită, apreciată, ceea ce a contat mult pentru ea și pentru noi, ca familie. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru ea!”, a declarat Daniela Jujău, mama Ralucăi Jujău.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat alături de ADRA România în susținerea financiară și materială pentru Raluca.

Donațiile materiale și financiare care s-au strâns în perioada aceasta pentru Raluca Jujău vor ajunge la familia îndoliată.

Din toata inima – Alaturi de familia Jujau – invitati: Gabriela Istrate, Daniel Chriac – 25.12.2021 | SperantaTV

https://old.adra.ro/stiri/raluca-o-fetia-invalida-de-numai-12-ani-dar-cu-rezultate-deosebite-la-coala-are-nevoie-de-ajutorul-tau-adra-vreau-la-coala.html

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate