Caută
Close this search box.

La mulți ani, ADRA 2022!

În numele echipei ADRA România vă urăm, DIN TOATĂ INIMA, un călduros LA MULȚI ANI și în anul 2022!

Și anul acesta, cu sprijinul dumneavoastră, ADRA a reușit să ajungă la nevoile fiecărui beneficiar în parte, beneficiar care a strigat sau nu după ajutor. Împreună, putem spune că am ajuns nu numai să le facem viața mai ușoară, ci și să le îndeplinim dorințele demult pierdute. Suntem recunoscători pentru timpul, pentru atenția și pentru grija pe care le-ați investit în ADRA în decursul acestui an.

Acum, permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, cu spor și hărnicie, în diferite locuri, au coordonat cu succes proiectele ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România” conducându-se după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”. Este munca lor, iar realizările nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră!

Și anul acesta am reușit să aducem în atenția dumneavoastră cazuri și povești impresionante de viață ale beneficiarilor noștri, iar de fiecare dată am găsit soluții reale de rezolvare. ADRA a reușit să-și atingă scopurile propuse, prin implicarea și ajutorul prețios al dumneavoastră. Este o mare fericire pentru noi să știm că nu suntem singuri în angajamentul neîntrerupt față de semenii noștri și ne amintim cu drag atât de mâinile voastre împreunate, cât și de inimile voastre deschise.

Anul ce a trecut a demonstrat faptul că ADRA îndeplinește prin sprijinul dumneavoastră menirea pe care Dumnezeu a lăsat-o omului, acea menire de a-și sluji aproapele. Vă mulțumim că sunteți loiali proiectelor noastre prin activități de binefacere și ajutor. Țintele ADRA propuse au fost atinse împreună. Ne bucurăm de faptul că implicarea dumneavoastră a dus la realizarea visurilor acestor oameni fără speranța zilei de mâine.

În prag de an nou, vă dorim ca toate binecuvântările și darurile cerului să se reverse asupra dumneavoastră și vă mulțumim cu inimă sinceră pentru toată implicarea și devotamentul pe care le-ați adus. Împreună am reușit să schimbăm destine!

Pentru anul care urmează ADRA România dorește să aveți parte de multe binecuvântări din partea cerului și, în nădejdea că anul nou 2022 va fi mai bun decât cel trecut, vă dorim zile de bucurie, pace și credință sub protecția lui Dumnezeu. Dorim să fim mai aproape de Dumnezeu și mai aproape unul de altul. ”Tot ce faceți să fie făcut cu dragoste!” (1 Corinteni 16:14).

Dorim să continuăm să lucrăm pentru o lume dreaptă și sustenabilă în care oamenii pot atinge bunăstarea și pot trăi viața în mod deplin din punct de vedere fizic, psihic și spiritual. Scopul ADRA este să servească umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA, la ceas de an nou, prețuirea noastră și răsplata de sus!

Vă urăm clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

La mulți ani!

Cu prețuire,

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate