Caută
Close this search box.

La mulți ani, ADRA 2023!

În numele echipei ADRA România vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA la ceas aniversar, un călduros LA MULȚI ANI și în anul 2023!

Anul acesta ați urmărit zeci de emisiuni. Ne-am străduit să aducem înaintea dumneavoastră povești de viață alese cu grijă, iar de fiecare dată am găsit soluții reale de rezolvare și implicare efectivă. Am dorit tare mult să-i facem pe acești oameni fericiți și să le redăm demnitatea. Ne-am asumat ținta aceasta și am atins-o cu sprijinul dumneavoastră.

Permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, în diferite locuri, au pus umărul și au coordonat atât de frumos proiectele. Ei sunt parte a echipei ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România”. Munca lor depusă nu ar fi fost posibilă fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră.

Ne amintim cu drag de momente în care, nu numai că v-ați împreunat mâinile împreună cu noi, dar v-ați deschis și brațele pentru sutele de mii de refugiați ucraineni care au trecut vămile țării noastre, la începutul anului. Mai mult, ați întins o mână de ajutor zecilor de mii de beneficiari care și-au făcut cunoscute, uneori prin noi, nevoile, problemele și suferințele lor.

La final de an, avem bucuria de a vă mulțumi pentru că ați fost alături de ADRA România și în anul trecut. Împreună am avut binecuvântarea de a fi de folos semenilor noștri și vă suntem recunoscători. Gândurile noastre din inimă se unesc cu sincere urări de sănătate, bucurie, liniște sufletească, ani buni și clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

Pentru anul care urmează ADRA România dorește să aveți parte de multe binecuvântări din partea cerului și, în nădejdea că anul nou 2023 va fi mai bun decât cel trecut, vă dorim zile de bucurie, pace și credință sub protecția lui Dumnezeu. Dorim să fim mai aproape de Dumnezeu și mai aproape unul de altul. ”Tot ce faceți să fie făcut cu dragoste!” (1 Corinteni 16:14).

Dorim să continuăm să lucrăm pentru o lume dreaptă și sustenabilă în care oamenii pot atinge bunăstarea și pot trăi viața în mod deplin din punct de vedere fizic, psihic și spiritual. Scopul ADRA este să slujim umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA, la ceas de an nou, prețuirea noastră și răsplata de sus!

Vă urăm clipe binecuvântate alături de familiile dumneavoastră!

La mulți ani!

Cu prețuire,

ADRA România

2 răspunsuri

  1. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat familiilor ucrainene din România și din Ucraina însăși! Ajutorul dumneavoastră a fost de mare ajutor și ne susține! Mulțumesc mult pentru ceea ce faci pentru alții! Să aveți un an nou minunat! Cu stimă, cetățean al Ucrainei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate