Caută
Close this search box.

Misiune îndeplinită în regiunea Odesa! Al 69-lea CONVOI UMANITAR ADRA România în Ucraina

După 32 ore, al 69-lea CONVOI UMANITAR ADRA România în Ucraina s-a întors cu bine acasă: 65.000 EURO, 30 tone, 19 voluntari, 13 autoutilitare. Dumnezeu le-a purtat de grijă.

Donarea în scop umanitar a celor mai bine de 30 de tone de produse, în cadrul proiectului “Speranță pentru Ucraina”, implementat de către ADRA România cu finanțare din partea Asociației olVIDAdos, a FADERE – Federația Asociațiilor de Români din Europa și a Firmei de IAN, s-a realizat ca urmare a consultării, a solicitării și a acceptării donației umanitare de către organizațiile ADRA Ucraina cu sediul în Kiev și Conferința de Sud din Ucraina cu sediul în Mykolaiv.

„Organizația religioasă a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința de Sud, Ucraina își asumă să primească transportul umanitar din partea ADRA România și să-l folosească în vederea obiectivelor umanitare pentru susținerea refugiaților și a celor care au avut de suferit în urma acțiunilor de război. Ne exprimăm mulțumirea sinceră pentru serviciul altruist și pentru asistența umanitară oferite de către ADRA România. Astăzi nu a fost o zi ușoară, dar echipa ADRA România a reușit să ofere alimente, haine și medicamente persoanelor aflate în nevoie. Vă mulțumim pentru sprijin și pentru rugăciunile voastre pentru noi. Dumnezeu să vă binecuvânteze în slujirea voastră pentru Dumnezeu și pentru oameni!”, a declarat Dimitri Popravkin, Președinte Conferința de Sud din Ucraina a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Produsele donate (produse alimentare, de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte, cărți, produse de prim ajutor ș.a.), cu o valoare de peste 65.000 Euro, transportate duminică, 8 ianuarie 2023, în 13 autoutilitare cu ajutorul a 19 voluntari ADRA România, au ajuns în Ucraina, la Ismail, produsele fiind folosite pentru refugiații ucraineni cazați atât în centrele din Mykolaiv, cât și în alte zone ale Ucrainei. Conform autorităților locale, în regiunea Ucraina de Sud, nevoile populației sunt multiple, astfel încât orice ajutor primit este binevenit și necesar.

”Războiul este o grozăvie. Dar câteodată trebuie să se întâmple pentru ca tu și eu să devenim mai sensibili și să fim alături de cei afectați de el. Ucrainenii încă au nevoie de ajutorul nostru. Este loc pentru fiecare dintre noi”, a declarat Daniel Tecu, președinte FADERE – Federația Asociațiilor De Români din Europa.

Al 69-lea CONVOI UMANITAR “Speranță pentru Ucraina”, desfășurat de către ADRA România, s-a bucurat de susținerea atât a Asociației olVIDAdos, a FADERE – Federația Asociațiilor De Români din Europa și a Firma de IAN, cât și a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Muntenia și Conferința Transilvania de Sud, Editura Viață și Sănătate, Societatea Biblică Interconfesională din România, Centrul de Mătci Shell-Gui SRL, SC Danex Bob Construct 2005 SRL, ITGalaxy, Millennium Tour SRL, Magazinul Social SOMARO, Orkla Foods, Banca pentru alimente și de alții al căror nume este cunoscut de cer. Prețuirea noastră și răsplata de sus!

În semn de prețuire, amintim cei 19 voluntari ADRA România:

 1. Creciuneac Walter
 2. Pop Iacob
 3. Bălașa Dorin
 4. Voinea Daniel
 5. Bălașa Gabriel
 6. Dârmină Doru
 7. Dârmină Leornard-Aurelian
 8. Pârlea Virgil
 9. Bogdan Andrei
 10. Iarca Alin Dănuț
 11. Sas Gheorghe-Ciprian
 12. David Alexandru
 13. Tihan George-Alexandru
 14. Istrate Gabriela
 15. Bădescu Vali
 16. Nedelcu Daniel
 17. Neacșu Daniel
 18. Rădulea Liviu
 19. Grigore George

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Mai multe detalii despre Convoaiele umanitare ADRA România în Ucraina:

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate